HCL.HR

Kacigu na glavu i biciklom niz brdo – Lonely Mountains: Downhill stigao je u prodaju

Stjepan Fikter 24.10.2019.   •   0 komentara


Uz simpatični vizualni stil, Lonely Mountains: Downhill vodi nas na adrenalinsku vožnju niz brdo i kroz različita okruženja bez ikakvih prepreka tijekom pedaliranja.

Svi oni koji uživaju u virtualnim vožnjama i virtualnoj prirodi, trebaju baciti oko na Lonely Mountains: Downhill koji je stigao u prodaju. Riječ je biciklističkom naslovu kojeg krasi odličan vizualni stil te netaknuta virtualna priroda unutar kojih nema granica tijekom pedaliranja.

Način na koji će se spuštati s brda potpuno ovisi o nama jer se može polagano voziti i otkrivati sve što lokacija sadržava ili pak pokazati vozačke vještine i postaviti svoje ime na ljestvicu najbržih vozača. Osim toga, iz razvojnog studija kažu kako svaki bicikl ima svoje karakteristike pa je potrebno naći onaj koji odgovara našem stilu vožnje.

Virtualni bicikl dostupan je za PC, PS4, Xbox One te Nintendo Switch po cijeni od 20 eura, a možda bi ste uskoro mogli vidjeti i Igora kako se snalazi dok ide nizbrdo biciklom. Upozorenje: ne snalazi se baš najbolje.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?