HCL.HR

Kerbal Space Program 2 seli u novi studio

Lovro Maroševac 22.02.2020.   •   0 komentara


Izlazak drugog nastavka poznate indie igre koja nas je oduševila trebao bi se dogoditi ove godine. Hoće li to utjecati na njen razvoj?

Kad je Kerbal Space Program 2 najavljen prošle godine, najavljeno je i da će ga raditi drugi studio, Star Theory Games koji je proizašao iz nekadašnjeg Uber Entertainmenta (Monday Night Combat, Planetary Annihilation). No, u međuvremenu je došlo do promjene plana.

Izdavačka kuća Take-Two Interactive najavila je kako izradu poznatih kerbonauta seli u novi studio. Taj studio još nema službeno ime, nego je osnovan pod indie etiketom izdavačkog ogranka Private Division. Srećom, na igri neće raditi totalni amateri jer ključni ljudi Star Theroy Gamesa prelaze u taj studio.

Glavna faca Private Divisiona Michael Worosz uvjerava da će napraviti sve u svojoj moći kako bi obožavateljima donijeli uspješan i bogat nastavak. „Otvaranje novog studija, čiji je zadatak isključivo rad na nastavku KSP-a, samo označuje učvšćivanje našeg obećanja o najboljem mogućem doživljaju naših fanova i igrača za Kerbal Space Program 2“, izjavio je Worosz.

Iz Take-Twoa nisu objasnili hoće li ova odluka utjecati na budućnost studija Star Theory Games. Izlazak Kerbal Space Programa 2 predviđa se u izdavačevoj fiskalnoj godini 2021., što obuhvaća razdoblje od 1. 4. 2020. do 31. 3. 2021.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?