HCL.HR

Kingdom Come: Deliverance dobio izdavača

Zoran Žalac 29.09.2016.   •   2 komentara


Čini se kako je nedavna odgoda igre Kingdom Come bila financijske i marketinške naravi s obzirom da je razvojni tim u međuvremenu potražio pomoć izdavača.

kingdom-come-deliverance-fight

Kingdom Come: Deliverance u startu je bio zamišljen kao veliki projekt velikih ambicija pa je bilo čudno kako je zadnjih pet godina razvijan nezavisno. Ipak, netom prije dovršetka, igra je pronašla izdavača. Tu ulogu preuzeo je Deep Silver, izdavačka kuća pod krovom tvrtke Koch Media, te će biti zaslužan za distribuciju i marketing igre u fizičkim verzijama, dok će studio Warhorse ostati izdavač digitalnog izdanja za PC.

Čini se kako odluka nije donesena preko noći nego je već neko vrijeme bila u razmatranju. To je donekle i razumljivo jer je Kingdom Come dugogodišnji projekt u razvoju te zasigurno ne bi dobio zaslužen prostor bez izdavačke kuće koja bi uložila značajne resurse u njegovu promociju.

Fanovi su na ovu obavijesti mahom reagirali pozitivno, što baš i nije čest slučaj kod Kickstarter igara koje su financirane od strane publike da bi ih kasnije preuzeo neki izdavač. U bilo kojem slučaju, obznanjeno je kako je okvirni izlazak igre i dalje planiran za 2017. godinu.

Komentari (2)

  • goldfinger

    29.09.2016 - 21:59

    Oko ove igre se već polako stvara aureola neke meksičke sapunjare….

  • tothwow

    30.09.2016 - 10:23

    ako igra bude kako je i obecavano ja cu zaboraviti kako sunce izgleda xD oduvijek sam htio takvu igricu sa kolko-tolko history-accurate combatom 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?