HCL.HR

Komentatori turnira u Street Fighteru 5 ispričali su se za prđenje

Zoran Žalac 26.08.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Online turnir u Street Fighteru 5 kojega je komentirala ekipa s Reddita bio je popraćen zvukovima prđenja, no šala nije bila smiješna natjecateljima.

Zajednica Reddita okupljena oko Street Fightera 5 nedavno je organizirala turnir u toj igri. Dakako, turnir je u potpunosti održan online, ali je prijenos istoga bio popraćen standardnim komentiranjem. Doduše, komentiranje u finalu nije bilo baš standardno jer su se u njemu mogli čuti zvukovi prdeža.

Ne, nije nitko slučajno “okinuo” jer je prethodno ručao grah, prdeži su bili dio komentatorske šale. To jest, trebali su biti, jer je komentatorski duo smatrao da je finalni obračun dosadan zbog boraca/likova s kojima se finalisti bore. Naime, oba natjecatelja koristili su borca zvanog F.A.N.G., čiji stil borbe nije naročito uzbudljiv i rezultira dosta sporim mečem. Komentatori su stoga odlučili učiniti prijenos zabavnijim tako što su u njega ubacili zvukove prdeža – i s time malčice pretjerali.

Nakon samog turnira na takav prijenos prigovorio je sam finalist pod nadimkom FGC Jesus. Izjavio je kako se više neće natjecati na Reddit turnirima jer mu se ne sviđa takav tretman. “Ja nisam nimalo drugačiji od drugih koji marljivo rade s ovom igrom, žao mi je što vam je moj borac naporan za igranje i nije vam jasno kako funkcionira. Ali, došao sam do finala… bio sam ponosan na sebe.” – izjavio je FGC Jesus na Twitteru.

Nakon njegove izjave javio se organizator turnira te mu se ispričao za pokušaj humora s prđenjem. Zaključio je kako su oba natjecatelja vrhunski igrači te da ne zaslužuju takav tretman u onome čime se bave.

Komentari (3)

  • Emperor Ghaleon

    26.08.2020 - 10:31

    Da, F.A.N.G je dosadan lik, a tipičan meč sa shoto likovima se svodi na spamanje hadokena i to je uzbudljivo. Logika = 0

  • Masterchief

    26.08.2020 - 12:30

    Mislim da ti koji su igrali konzumiraju puno proizvoda koji sadrže podosta soje..

  • Leon Kenjedi

    26.08.2020 - 13:35

    albanija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?