HCL.HR

Kooperativna pucačina Outriders besplatna je za igranje do četvrtka

Zoran Žalac 21.06.2022.   •   2 komentara


SF pucačina Outriders uskoro će dobiti svoju prvu ekspanziju, a tim povodom tvorci igre pozivaju sve zainteresirane igrače da ju isprobaju besplatno.

Ako ne znate što biste igrali ovih vrućih ljetnih dana, na Steamu možete besplatno isprobati pucačinu iz trećeg lica Outriders. Ova prošlogodišnja igra nije se baš nametnula kao naslov koji se igra duže vremena, ali uskoro dobiva svoju prvu ekspanziju zvanu Worldslayer, a tim povodom developeri nude period isprobavanja igre do četvrtka, 23. 6. u 19 sati.

Outriders je također na popustu od 45%, ako vam se igra svidi te ju poželite kupiti po cijeni od 22 eura. Našem se Hrvoju igra nakon početnih problema sa serverima svidjela, te je u zaključku recenzije Outridersa napisao:

“Outriders ne nudi ništa revolucionarno novo, ali donosi dobar miks zadovoljavajućeg napucavanja, dubokog sustava razvoja lika, kompetentnu priču te zarazan loot bez da od vas traži da izdvojite nezdravu količinu vremena.”

Komentari (2)

  • Motor City Bengals

    21.06.2022 - 22:36

    Ovu igru je od potpunog debakla spasilo to sto je izasla prva nakon velike suse triple A naslova. Iako ni ovako nije daleko.

  • Iceman73

    22.06.2022 - 07:55

    Odlična pucačina za odigrati u paru s kolegom,liepa grafika…preporučam!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?