HCL.HR

Krajem mjeseca stiže nova velika i besplatna nadogradnja za Stardew Valley

Stjepan Fikter 13.11.2019.   •   1 komentara


Ljubitelji virtualnog održavanje farme i farmerskog života uskoro će dobiti nove sadržaje za Stardew Valley s kojima će biti još lakše obavljati dnevne poslove.

Ako ste uzeli odmor od farmerskog života u Stardew Valleyu, uskoro ćete imati razloga vratiti se svojoj farmi i poslovima koje ona zahtjeva. Naime, kreator igre Eric “ConcernedApe” Barone otkrio je kako velika i besplatna 1.4 nadogradnja stiže 26. 11. Doduše to je prvenstveno za PC verziju jer je nedavno za konzole izašla 1.3 verzija s kojom je došao multiplayer.

Eric kaže kako je jedan od glavnih ciljeva 1.4 verzije poliranje igre do razine koju je uvijek želio. To uključuje popravljanje mnogih bugova, popravljanje čudnih i živcirajućih elemenata kod kontrola i osjećaja igre te dodavanje mnogih značajki koji će olakšati život i omogućiti jednostavnije igranje.

Sa sadržajne strane, skoro svaki aspekt igre je proširen ili unaprijeđen, a bit će i dodatnih end game opcija za farmere koji su završili sve što se da završiti. No, o čemu se radi, znat će se tek kada nadogradnja postane dostupna. Kada će točno ova verzija biti dostupna za konzole i mobilne platforme još nije poznato jer se i dalje moraju raditi testiranja.

Kreator igre također kaže kako mu je cilj u budućnosti imati istovremene nadogradnje za konzole i mobilne platforme svega nekoliko tjedana nakon izlaska PC verzije.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Cro-K

    14.11.2019 - 13:14

    Igretina, bolja i zabavnija od 90% AAA igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?