HCL.HR

Kreator Assassin’s Creeda predstavio Ancestors: The Humankind Odyssey

Zoran Žalac 23.04.2015.   •   1 komentara


Bivši Ubisoftovac Patrice Desilets i njegov tim Panache Digital Games na Reboot Develop konferenciji u Dubrovniku otkrili su svoj debitantski projekt.

Spletom okolnosti, kreativni direktor prvih Assassin’s Creed igara Patrice Desilets još od AC Brotherhooda nije napravio nijednu igru. Prvo je iz Ubisofta otišao u THQ, da bi Ubisoft otkupio dio te tvrtke, a zatim je ponovno otišao iz Ubisofta i danas se s tvrtkom spori oko javnosti nikad predstavljene igre 1666: Amsterdam. Međutim, to su već stare vijesti – nova je informacija da je Desilets zajedno sa svojim novim timom Panache Digital Games najavio svoju novu igru. A spletom nekih drugih okolnosti, učinio je to u Dubrovniku na Reboot Develop 2015 konferenciji koja se ondje održava ovih dana.

Ancestors: The Humankind Odyssey tako postaje prva ne-hrvatska značajna igra koja je najavljena upravo u Hrvatskoj. Riječ je o akcijskoj avanturi s primjesom preživljavanja. Bit će izvedena u trećem licu, i kao epizodna igra. Po najavi autora, svaka epizoda vezat će se za neki veliki trenutak čovječanstva, a imat će i dokumentarni zaplet (?). Po opisu koji smo čuli, idejno zvuči slično PS4 igri Wild, koju također radi bivši Ubisoftovac Michel Ancel. Ipak, vjerujemo kako su koncepti ipak drastično različiti, što će otkriti detaljniji prikazi igre tijekom 2015. godine. Za sada imamo tek teaser trailer koji prenosimo u nastavku.

Komentari (1)

  • goldfinger

    23.04.2015 - 15:04

    Strašan im je teaser trailer,nema šta…….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?