HCL.HR

Kreator Tomb Raidera najavio novu igru – Dream Cycle

Zoran Žalac 29.08.2021.   •   5 komentara


Toby Gard, poznat kao kreator Lare Croft, predstavio je svoju novu igru u obliku fantasy naslova zvanog Dream Cycle.

Imamo fantasy verziju Lare Croft… ili tako nešto. Morgan Carter je novi ženski lik iz uma Tobyja Garda, tipa koji je osmislio Laru Croft i dobar dio serijala Tomb Raider. S Larom ju veže zadaća istraživanja drevnih lokacija koje su pune smrtonosnih zamki. No, tu sve sličnosti prestaju.

U igri zvanoj Dream Cycle istraživat ćemo fantastični svijet Dreamlands kako bismo zaustavili svog ujaka da postane zlo božanstvo. Igra će se igrati iz prvoga lica, a glavna junakinja Morgan koristit će različite u kombinaciji s mačem i sačmaricom. Bit će tu teleportacije, strujnih napada pa čak i letenja.

Dream Cycle je zamišljen kao temelj i portal za čitav niz avantura. Ideja je ta da će igra s vremenom dobivati ažuriranja koja će joj dodavati nova poglavlja priče, nove regije i sl. U razvoju je za PC platformu, koštat će 19,99 eura, a prva igriva verzija stiže već 7. 9. ove godine.

Komentari (5)

  • Smike

    29.08.2021 - 15:56

    Prvo lice…preskacem

  • Danilo Boljevic

    29.08.2021 - 17:39

    Zasto?

  • Cros70

    29.08.2021 - 19:39

    20eura preskacem. Traziti ce jos para…

    • Demon90

      @Cros70, 29.08.2021 - 20:36

      Definitivno hoće. Mislim da mu je u planu nešto poput epizoda i da svaku naplaćuje kao dlc

  • funky0308

    30.08.2021 - 08:57

    Izgubili ste me vec kod “Igra će se igrati iz prvoga lica” .. puno puta sam branio tu foru – ako developer misli da treba u prvo lice, onda treba, eto kod CP2077 ispade da je bez ikakvih problema mogao u trece (ili makar izbor pogleda). Pravi shooteri, bez puno fantaziranja j neke velike price (Quake, Doom i sl) to su meni igre za prvo lice, naravno i VR naslovi, a ovakve stvari tipa Tomb Raider i ostale akcijske avanture, jos ako sadrze i RPG elemente su najigrivije u trecem licu jer tako najvise i imaju smisla.. cemu sva oprema, sve frizure i sesiri ivog svijeta kada ih vidim samo na tri ogledala u igri i eventualno u menijima? Bas sam se ponadao da dolazi nesto sl Lari, a opet malo drugacije ali jbga, nije za mene i bas me odbija ta odluka da ide u prvo lice kamera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?