HCL.HR

Kreatorska igra Dreams slavi prvi rođendan uz dodjelu nagrada Impys

Zoran Žalac 12.02.2021.   •   2 komentara


Zajednica igrača i kreatora u igri Dreams uskoro će imati drugu po redu godišnju dodjelu nagrada zvanu Impys.

Nedavno sam na PS4 konzoli pokrenuo Dreams, Sonyjevu ekskluzivu iz koje je 2020. potekao čitav niz zanimljivih malih projekata. Iznenadilo me koliko je mala zajednica igrača Dreamsa vrijedna i kreativna, a njihove kreacije redovito se ističu i moderiraju i godinu dana nakon lansiranja igre.

Tako će biti i za prvi rođendan Dreamsa, kada se održava druga po redu godišnja dodjela nagrada za najbolje “sanjare i snove”. Sami igrači i kreatori nominirali su kandidate u 23 kategorije, od najstrašnije do najsmiješnije igre, preko najboljeg kipara do najboljeg glazbenika. Pobjednici svih kategorija bit će objavljeni u ceremoniji, odnosno emisiji koja započinje u nedjelju, 14. 2. u 18 sati.

Dodjela nagrada za najbolja ostvarenja u Dreamsu moći ćete pratiti preko YouTubea i Twitcha. U nastavku pogledajte neke od nominacija po kategorijama.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Lucky87

    13.02.2021 - 14:26

    Prava je šteta što se ovakve posebne igre kao što je Dreams na kraju slabo prodaju dok se neke druge u koje nije uloženo ni 10% truda koliko je uloženo u Dreams i koje su pune mikrotransakcija prodaju nezasluženo puno.

    • lazarlaz

      @Lucky87, 13.02.2021 - 23:38

      Upravu si

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?