HCL.HR

LEGO Worlds dobiva sandbox mode u pravom duhu legića

Juraj Bevandić 25.05.2017.   •   2 komentara


LEGO Worlds kroz prvi update dobiva Sandbox mode koji će ispuniti naše ultimativne LEGO fantazije i izgleda kao nešto što je trebala biti osnova cijele igre.

Lego Worlds Sandbox

Od prvih LEGO igara ključna je uvijek bila digitalizacija slaganja kockica, najvažnije značajke LEGO brenda i razloga zašto je tako popularan diljem svijeta. Uglavnom je to izvedeno prilično jednostavno i zabavno, ali LEGO Worlds je dodao jednu sasvim novu dimenziju tom aspektu LEGO igara u što smo se i sami uvjerili kada ju je Igor zaigrao u našem videu.

No pomalo neobično, LEGO Worlds do sada nije imala istinski sandbox mode u kojem bi mogli stvoriti svoj svijet ni iz čega što je ultimativna LEGO fantazija, ali to će se promijeniti novim dodatkom. Sandbox Mode će nam omogućiti stvaranje potpuno novog svijeta po našoj želji, a moći ćemo birati veličinu, biome te razne druge postavke prije nego sletimo na njega i počnemo ga detaljno sređivati.

Svi alati u igri i gotovo svi predmeti će nam biti otključani i na raspolaganju, pa ćemo biti ograničeni samo svojom maštom, ali i dalje postoji razlog za igranje Adventure Modea jer ondje možemo otključati neka rijetka bića i predmete za korištenje u Sandboxu. WB Games su se potrudili sve nam pomno objasniti u priloženom traileru, pa bacite oko na to i počnite smišljati što ćete napraviti a da bude zaista kreativno za razliku od ogromnih… tenisa, reketa za tenis.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • funky0308

    26.05.2017 - 07:21

    Zapravo i je cudno da ovako nesto nije odmah izaslo ali nema veze. Sada je tu ili stize i super. Fora je igra.

  • Reponja123

    26.05.2017 - 18:56

    igore ovo je izašlo prije mjesec dana

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?