HCL.HR

Ovaj lik možda je glavna faca u Life is Strange 2

Pero Mlinar 28.06.2018.   •   0 komentara


Osim života, čudan je i Dontnod Entertainment koji je prijevremeno otkrio možebitne podatke vezane uz Life is Strange 2.

Izgleda da su u Dontnodu zaboravili koliko je važno redovito “provjeravati cijevi”. Naime, Na Redditu je jučer procurila lista unosa izvučenih iz baze podataka igre The Awesome Adventures of Captain Spirit, svojevrsnog prologa za Life is Strange 2. Ti unosi upućuju na to koji bi likovi mogli biti u glavnim ulogama te nadolazeće igre.

Izgledna je bila mogućnost da Max Caulfield, protagonistica prvog Life is Strangea, više neće biti glavni lik u nastavku, no sad se pokazalo da će nju vjerojatno zamijeniti netko pod imenom Sean Diaz.

Ništa još nije službeno potvrđeno, ali njegovo se ime pojavljuje u bazi više puta, a spominju se i drugi likovi. Osim Seana, u Life is Strange 2 trebali bi se pojaviti njegov brat Daniel, Cassidy i jedan bezimeni pas. Pas će uginuti tijekom igre, sto posto.

Spekulira se da bi spomenuta braća mogli biti likovi koji se pojavljuju na kraju spin-offa; u sceni u kojoj protagonist prologa, Chris, maše dječacima u susjedovom vrtu.

Otkriven je i popis nekih lokacija iz nadolazeće igre. Barem dio radnje tako bi se trebao odvijati u Seattleu, a u igri bi se mogao pojaviti i već jednom posjećeni motel Arcadia.

Referenci na prethodnika moglo bi biti i više. Na listi su tako i završila imena nekih likova iz Life is Strange 1: Max, Chloe i Warren. Osim toga, iz liste se može izvući zaključak da će odluke donesene u spin-offu utjecati na događaje u Life is Strange 2.

A kad već curi, neka curi na sve strane. Ogromna količina podataka kojima očito u bazi nije mjesto zbunila je korisnike Reddita. Dok su se neki od njih odmah uhvatili detektivskog posla, dežurni su skeptici odmah istaknuli da je možebitno riječ o običnom pokušaju prigrabljivanja publiciteta.

Do novog nastavka dijeli nas još čitavo ljeto, a tvorci igre zasad se nisu oglasili. Na odgovor je li ovdje doista riječ tek o nepažljivom rukovanju instalacijama ili strateško izazvanoj poplavi izgleda da ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?