HCL.HR

Lost in Random izgleda kao prava mala noćna mora

Iva Osrečak 18.06.2021.   •   4 komentara


Lost in Random, najavljena je prošle godine tijekom EA Play showcasea, a nedavno je predstavljena i za vrijeme službenog Tribeca Games Spotlighta kao izvanredna indie avantura.

Electronic Arts je upravo objavio novi trailer za igru Lost in Random, dajući nam više detalja o njenoj priči i likovima. A dobili smo i dašak gameplaya ove doista maštovite i oku ugodne gotičke avanture koja neodoljivo podsjeća na uratke Tima Burtona.

Priča se odvija u jezivom kraljevstvu Random, podijeljenom na šest sjenovitih oblasti, u kojem se sudbina svih stanovnika određuje bacanjem kocke. Na samom početku doznajemo da sestre Even i Odd baš i nisu u najboljem položaju. Nakon što dođe vrijeme da Odd baci kocku svoje sudbine, te nesretno završi kao zatočenica zle kraljice, Even izgleda nema drugog izbora nego pokušati zaustaviti kraljicu i spasiti sestru. Tako će Even i njen novi prijatelj kockica Dicey morati pronaći način kako preokrenuti šanse u svoju korist u ovoj mračnoj zemlji čudesa.

Ova igra nagrađivanog švedskog studija Zoink trebala bi ovoga ljeta stići na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC. U ovom trenutku jedino što preostaje jest uživati u trailerima te staviti igru na listu želja.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Zoran Žalac

    18.06.2021 - 09:09

    Rookie mistake: nisi napisala dibs na recenziju!

    • Iva Osrečak

      @Zoran Žalac, 18.06.2021 - 13:38

      Fck, pretpostavljam i tebi se sviđa 😂

  • Dajsikeks

    18.06.2021 - 11:26

    EA originals > sve ostalo od EA

    • Dragan[MKD]

      @Dajsikeks, 18.06.2021 - 15:28

      Nemoj tako, ima EA dosta fanova među Battlefield igračima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?