HCL.HR

Mad Max odgođen za 2015., ali ima novi trailer

ToxarE 25.04.2014.   •   4 komentara


Pomalo očekivano, izdavač Warner Bros. Interactive najavio je kako će Mad Max videoigra ipak izaći tijekom 2015. godine, kada stiže i novi film.

Nemojte pobjesnjeti, ali Mad Max igra upravo je pomaknula svoj izlazak za iduću, 2015. godinu. Premda je to bilo očekivano, s obzirom da film Mad Max: Fury Roads također stiže tek nagodinu, neki od nas ipak su se nadali da će igra ugledati svjetlo dana ranije od toga. Razlozi odgode nisu otkriveni javnosti, no vjerujemo kako je u pitanju baš planirano poklapanje s izlaskom filma.

Dobra vijest u ovoj vijesti je ta da je s informacijom o odgodi došao barem novi trailer. On se ovoga puta fokusira na preživljavanje u post-apokaliptičnom svijetu, za što je dakako krucijalna mobilnost – odnosno prijevozno i borbeno sredstvo. Na početku igre Max će izgubiti svoj automobil, no mi ćemo imati priliku izgraditi mu bolji i snažniji, zarađujući i otključavajući brojne nadogradnje i oružja za isti. Kako će to izgledati, provjerite u nastavku.

Komentari (4)

  • goldfinger

    25.04.2014 - 17:07

    Šteta da je odgođeno,ali ako im treba još vremena-neka..Samo da izađe prava stvar.Ipak je to Mad Max.

  • MAFIA BRE

    25.04.2014 - 17:32

    Za dobre stvari treba vremena

  • MoGaming

    25.04.2014 - 18:43

    oćeli ovo bit utrke ili će moć van auta?

  • fxp1990

    @snooker, 25.04.2014 - 23:03

    Free roaming open world… Imas na Youtubeu leakan video gdje je misija napasti neprijateljski kamp. Sniper akcija iz daljine, stealth, eksplozije… Ovo ce bit mrak 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?