HCL.HR

Mafia: Definitive Edition postala je crno-bijela

Zoran Žalac 08.10.2020.   •   7 komentara


Mafia: Definitive Edition dobila je svoje prvo ažuriranje koje je nadopunilo igru novim vizualnim opcijama i dodatnim sadržajem.

Stiglo je prvo ažuriranje za Mafia: Definitive Edition i popravlja nekoliko stvari oko kojih su neki igrači prigovarali, uključujući i mene u recenziji. Za početak, sučelje u samoj igri moguće je podešavati po volji. To znači da je moguće isključiti marker za zadatke, mini-mapu, GPS i poziciju neprijatelja. Uveden je i Minimal HUD mod pomoću kojega možete sakriti mjerač brzine vozila, opis trenutnog zadatka i sl.

Zatim je dodan i Noir Mode koji nije ništa drugo nego crno-bijeli filter. Moguće je uključiti ga ili isključiti u bilo kojem trenutku. Free Ride mod dobio je neka proširenja, koja su falila u usporedbi s originalom, a ovise o tome koje vozilo se vozi na kojem mjestu. Detalje te nadogradnje ipak su ostavili kao iznenađenje igračima.

Što se popravaka tiče, popravljen je onaj propust da se ekran zacrni usred cutscene, što je dobra vijest jer je to bilo jako iritantno, barem meni.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • kuky90

    08.10.2020 - 10:55

    Uz to tajni dodatak je i što možete u free ride prevoziti ljude u taxiju, te je utrka dostupna preko free ridea. S kojim autom dođete do trkališta, s tim autom se natječete. Ima 3,5,10 krugova, i dodani su powerupovi po mapi. Slično kao Crash team racing haha

  • johnthcrada

    08.10.2020 - 11:36

    mene da se pita ja bi samo volio da misija fairplay na classic modeu bude olaksana, znam da onaj dio kad se race car vozi kod bertonea trazi doslovno perfect run na classic mode ali dodatnih 15sekundi bi pomoglo jucer sam zivce izgubio i presaltao na easy samo tu jednu misiju.
    jer koliko sam puta odigrao orginal taj dio voznje do bertonea i natrag nije bio toliko nemoguc a tek utrka… jaoo
    a sudeci classic mode, iskreno imam prakticki isti osjecaj tezine kojeg sam imao igrajuci orginal,ne fali apsolutno nista.

    • thegod1989father

      @johnthcrada, 08.10.2020 - 14:35

      meni iskreno na classic do bertonea nije bio nikakav problem, (iz druge uspio jer sam se odma zalipia u stup 😀 ).

      Ali trka…. smrdljiva trka je pala negdi iz 30og pokušaja i to kad sam skonta da mi pomaže ram u onim naglim okukama 😀

    • kuky90

      @thegod1989father, 08.10.2020 - 17:23

      hahah tako je bilo i na staroj igri, 2 dana sam ju prolazio. Dobro pa sam sad malo bolji pa uspio iz osmog pokušaja haha.

      Svejedno sviđa mi se što je igra izazovna. Utrku treba lagano voziti i kratiti kuteve kao na formuli i rally. Znači znaš di je zavoj skreneš prije zavoja da ga pocjepaš.

  • SanKa

    08.10.2020 - 12:30

    mene i dalje zanima zašto ste igri dali 80 ? jednostavno Igorovo igranje i komentari ne korespodniraju sa Žalčevom recenzijom. ombjašmljenje molim

    • kuky90

      @SanKa, 08.10.2020 - 13:52

      zato jer je to njegova odluka, iako bi trebalo biti 85, dobro je i 80.

  • TITANXIS

    08.10.2020 - 17:53

    To je odlično! U prvoj polovici 20 stoljeća video tehnologija bila je u crno bijeloj tehnici. Pogotovo detektivski filmovi. U skladu sa tim vremenom, bravo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?