HCL.HR

Magični battle royale zvan Spellbreak dobio datum izlaska, uskoro ga igramo

Lovro Maroševac 28.08.2020.   •   5 komentara


Ovaj čarobnjački battle royale, najavljen 2018. godine, konačno je dobio datum izlaska i zaigrat ćemo ga prije nego što smo očekivali – za malo manje od tjedan dana.

Spellbreak je nadolazeća battle royale igra magične tematike koja će po izlasku biti besplatna, odnosno dolazi u free-to-play formatu. Najavljena je sada već davne 2018. godine, a ekipa iz Proletariata nam je konačno dala točan datum izlaska.

Spomenuti naslov izlazi 3. 9. i odmah će dobiti cross-play opciju. To znači da će igrači na PC-u moći zaigrati protiv onih na PlayStationu 4, Switchu te Xbox Oneu i obrnuto. Neće sve platforme na računalima imati Spellbreak jer će igra biti ekskluzivna za Epic Games Store.

U ovom čarobnjačkom battle royaleu igrači će moći birati između različitih klasa. U igri će biti njih šest, među kojima se spominju vatreni Pyromancer, olujni Conduit i ledeni Frostborn. Svaki igrač moći će koristiti dvije magične vještine koje će mu pomoći da izađe kao pobjednik na mapi zvanoj Hollow Lands.

Komentari (5)

  • Sentiel FH-016

    29.08.2020 - 09:25

    Mozda je ovo prvi bsttle royale koji cu zavoljeti

    • Mah

      @Sentiel FH-016, 29.08.2020 - 10:26

      Imam osjećaj da će atmosfera biti slična fortnitu, no možda me iznenadi. Svakako ću probati igru. Samo da im početak nebude kao dauntlesu koji se nije mogao igrati prvih par tjedana zbog previše igrača

    • funky0308

      @Mah, 29.08.2020 - 11:03

      Da, stvarno dosta podsjeca na Fortnite iako moram odmah reci da pricam samo o vuzualnoj strani igre i da me podsjeca na Fortnite. Niti igram Fortnite niti sam probao ovo pa je sve to nagadjanje ali ni malo me BR zanr ne zanima. Ono sto me zanima je novi COD odnosno single player kampanja igre jer mi je tema super zanimljiva i konacno se veselim CODu i cekam ga ali OK, to je neka druga tema.

  • Sentiel FH-016

    29.08.2020 - 14:32

    Sad sam pogledao par videa iz igre neke tips and tricks za početnike… mogu reći da sam pozitivno iznenađen! U ovoj igri ustvari se elementi mogu kombinirati i nekako “logički” poništavati! Npr. Vatra ne trpi led i obrnuto… ili npr. bacite veliku gromadu kamena preko mape i ispalite vatrenu kuglu… pretvorit će se gromada u meteor koji gori… znači koncept izgleda vrlo zabavan i zanimljiv! Tu su i neke nadogradnje za primarne i sekundarne spellove kao neke rune i sl.

  • Pero Zdero

    30.08.2020 - 07:30

    Nemojte više mobe i battle royale ko Boga vas molim 🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?