HCL.HR

Oznaka: Tom Clancy igre

Surov, opasan i drzak svijet očekuje nas u Rainbow Six Extractionu

Lovro Maroševac 10.09.2021.

Rainbow Six Extraction izlazi u prvom mjesecu sljedeće godine, a Ubisoft nas je na sinoćnjem PlayStation Showcaseu počastio novim videom njihove nadolazeće igre.

Leon S. Kennedy stigao je u Rainbow Six Siege, evo kako to izgleda

Lovro Maroševac 18.08.2021.

Suradnja Resident Evila i Rainbow Six Siegea se nastavlja. Nakon što je Jill Valentine stigla u igru kroz Zofijin Elite skin, sada je isti tretman dobio jedan od najomraženijih operativaca – Lion.

Ubisoft predstavio Hrvaticu Osu, pogledajte ju u akciji

Lovro Maroševac 16.08.2021.

Prije početka Six Majora, koji se održava u Meksiku, Ubisoft je predstavio novu sezonu Crystal Guard i u punom sjaju prikazao hrvatsku operativku Anju Janković.

Zaraza vlada u Containment modu Rainbow Six Siegea

Lovro Maroševac 03.08.2021.

Novi vremenski ograničeni događaj stiže danas u R6 Siege, gdje će se zadržati do kraja mjeseca, a inspiriran je nedavno odgođenim R6 Extractionom.

Ubisoft danas predstavlja novu Tom Clancy’s igru… koja nije novi Splinter Cell

Zoran Žalac 19.07.2021.

Večeras u 20 sati Ubisoft se priprema otkriti novu igru pod oznakom “Tom Clancy’s”. Bit će to pucačina, tako da se ne nadajte novom Splinter Cellu.

Nova Rainbow Six Siege sezona donosi jednog operativca i preradu poznate mape

Lovro Maroševac 25.05.2021.

Druga sezona šeste godine poznate Ubisoftove pucačine donosi nekoliko promjena u gameplayu, između kojih su dolazak nove operativke i prerada jedne od najprepoznatljivih mapa ove igre.

Thunderbird je nova operativka u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 22.05.2021.

Druga sezona šeste godine Rainbow Six Siegea stiže za nekoliko tjedana u punu verziju igre i sada znamo koji operativac će se pridružiti ostatku ekipe.

Procurilo sat vremena gameplaya iz Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 23.03.2021.

Unatoč strogom dogovoru s Ubisoftom oko zabrane snimanja beta verzije Parasitea, jedan je igrač ipak odlučiti prenositi gameplay nadolazeće igre. I to punih sat vremena!

Izgleda da uskoro kreće testiranje Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 17.03.2021.

Šuška li se šuška među redovima naslova smještenog u svijet Rainbow Six Siegea. Nekoliko igrača zaprimilo je email poruke koje tvrde da su primljeni na beta testiranje spomenute igre.

Procurio kratki, ljigavi gameplay iz Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 26.02.2021.

Na Redditu se pojavio kratki video prikaz gameplaya iz nadolazeće Rainbow Six igre, a prema viđenom možemo zaključiti kako je dosta slična Outbreak modu iz Rainbow Six Siegea.

SpecijalHrvatski operativac stiže u Rainbow Six Siege

Lovro Maroševac 22.02.2021.

Ubisoft je na sinoćnjem predstavljanju predstavio plan i program za šestu godinu svog naslova. Velika stvar je što će se u igri po prvi puta pojaviti operativac iz Hrvatske.

Flores je novi operativac u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 19.02.2021.

Nekadašnji kriminalac iz Argentine odlučio je promijeniti svoj način života i pridružit će se Rainbow timu u nadolazećoj sezoni.

Rainbow Six Siege do sada je zaigralo 70 milijuna igrača

Lovro Maroševac 11.02.2021.

Novi podaci vezani uz Rainbow Six Siege govore nam kako igra privlači sve veći broj zainteresiranih osoba zbog bogatog sadržaja koji nudi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?