HCL.HR

Za manje od dva tjedna širimo teror nad ljudima u Carrionu

Stjepan Fikter 12.07.2020.   •   5 komentara


Bijeg iz znanstvene ustanove postat će noćna mora za cjelokupno osoblje kada se čudovište oslobodi, a mi počnemo koristiti zube i pipke dok sijemo terror.

Carrion

Obrnuti horor Carrion stiže nam 23. 7. na PC, Switch te Xbox One i to u sklopu Game Passa. Ono što je zanimljivo kod ove igre jest to što nas stavlja u ulogu čudovišta koje se oslobodilo i mora pobjeći iz znanstvene ustanove. Bijeg čudovišta pokušat će spriječiti zaposlenici i osoblje koji su ujedno i hrana jer što više papamo ljude to nam se povećava i biomasa.

Osim zubića, čudovište će koristiti i pipke ne samo radi elegantnijeg kretanja po hodnicima i ostalim prostorijama nego kako bi se mogli kontrolirati ljudi te obrambeni strojevi. Naravno, širenje panike je standardni postupak kada se oslobodi čudovište s time kako igra neće poticati cijelo vrijeme na makljažu nego će biti potrebno i promatrati plijen prije nego nam uđe u želudac.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Zoran Žalac

    12.07.2020 - 20:23

    Igrao demo, jako fora, ima satisfakciju kao zadnji trenuci Inside.

    • Artyom

      @Zoran Žalac, 13.07.2020 - 01:06

      I ja prešao danas demo. Bio mi je dosta težak moram priznat, no jako je zanimljiva igra. Jesi uspio naći “tajnu sobu” ? 😀

    • Zoran Žalac

      @Artyom, 13.07.2020 - 09:45

      Ne sjećam se, mislim da nisam.

  • darkness666

    13.07.2020 - 11:00

    Ja stvarno nevidim razlog za pravljenjem ovakvih igara..od ovako dobrih ideja mozes napraviti odlicnu aa ili aaa igru.. Nesjecam se da sam u zadnjih 10 godina kupio neki indie naslov..

    • Masterchief

      @darkness666, 13.07.2020 - 16:08

      Zašto ne vidiš razlog za pravljenje ovakvih igara? Indie igre su loše? Zašto? Jer se ne oslanjaju na super grafiku i na to da su mainstream pa moraju biti inovativni i originalni?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?