HCL.HR

Sljedeći tjedan u Marvel’s Avengers stiže ženski Thor

Lovro Maroševac 22.06.2022.   •   4 komentara


Sljedećeg tjedna se redovitoj postavi Marvelovih Avengera pridružuje i nova članica tima te još jedna osoba koja vitla Mjolnirom – Jane Foster.

Marvelovi Avengeri i dalje se igraju, bez obzira na loš prvi dojam koja je igra dobila tijekom svog službenog izlaska. Od tada pa do danas Osvetnicima se pridružilo nekoliko prepoznatljivih superheroja i heroina, a nova u nizu bit će Jane Foster.

Izgleda kako je 2022. njena godina jer će se, osim u igri, pojaviti i u nadolazećem filmu Thor: Love and Thunder. Mighty Thor, kako glasi superherojski naziv Jane Foster, čini se da dolazi iz drugog univerzuma. Tamo se Thor nikada nije vratio kući sa Zemlje i Mjolnir je odabrao Jane kao njegovu nasljednicu. Jane postiže dogovor s Lokijem, no nešto pođe po zlu i ona se ubrzo nađe u društvu Kapetana Amerike, Thora i ostalih.

Njen dolazak nije tajna jer se za isto znalo još u četvrtom mjesecu, kad je objavljen plan za igrinu budućnost. Kako smo spomenuli dolazak, valja dodati da će Mighty Thor biti dostupna od 28. 6. u spomenutom naslovu. Glas joj posuđuje Zehra Fazal, u svijetu videoigara poznatija po ulogama Kayle u League of Legendsu, Taliyah u Legends of Runeterri te naratorice u Apex Legendsu i Vedrane Makovich u Halo Infiniteu.

Jane Foster će kao Mighty Thor imati slične napade i moći poput Thora jer ipak posjeduje Mjolnir. Međutim, postojat će i napadačke kombinacije koje će biti isključivo vezane uz njen lik kako ne bi u potpunosti imala sve Thorove značajke.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Demon90

    22.06.2022 - 19:25

    A mozda se malo vratim igri, mislim proslo je dosta vremena od kako sam zadnji put igrao

  • Darac83

    22.06.2022 - 21:43

    Što nije ovo, kao, propala igra?

  • TonyKing115

    23.06.2022 - 00:21

    Izgleda solidno

  • Fenner

    23.06.2022 - 12:21

    Marvel mi je općenito bez veze u zadnje vrijeme, kao i ova igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?