HCL.HR

Metro Exodus nastavlja priču uz proširenje Sam’s Story

Zoran Žalac 27.01.2020.   •   7 komentara


4A Games je otkrio da ćemo novo poglavlje Metro Exodusa moći zaigrati uskoro – već početkom drugog mjeseca 2020.

Druga od dvije najavljene ekspanzije za Metro Exodus stiže idućega mjeseca. Proširenje zvano Sam’s Story na PC-u, Stadiji i konzolama igrat će se od 11. 2., a stavit će nas u ulogu Samuela “Sama” Branskilla. Sam je američki marinac koji u Exodusu prati Artyoma i njegovu ekipu na vlaku Aurora, a njegova priča odvija se naknadno, poslije događaja Exodusa.

Sam sanja o povratku u SAD, a da bi ondje došao prvo mora proći kroz Vladivostok. Naravno, neće mu biti jednostavno jer su dokovi tog grada potopljeni tsunamijem, a industrijska i stambena zona su u raspadu. Vladivostok inače nismo posjetili u Metro Exodusu pa će Sam’s Story biti prvo proširenje koje donosi novu lokaciju.

Ekspanzija će biti dostupna u sklopu Expansion Passa za igru (25 eura), ali će se moći kupiti i zasebno.

Komentari (7)

  • anto989

    27.01.2020 - 20:12

    Predobro…trenutno drugi put prolazim exodus i odusevljen sam igrom. Dlc uzimam sigurno!

    • BeLLicus

      @anto989, 27.01.2020 - 21:22

      Meni igra totalno razocarenje. Characteri pricaju u dialozima po troje u isti glas Artyoma pitaju hrpu pitanja na koja on ladnl suti. Ne mogu se uziviti u igru. Igram je na silu i jedva cekam da zavrsim. Sad sam na onom dijelu kad smo napusitili pustinju. Ne znam koliko jos imam do kraja ali nista me ne privlaci u igri niti mi je ista zanimljivo. Misije su mi dosadne… Jbg prva dva dijela su mi bila super ovo mi je za sada teski smor.

    • TomzaCRO

      @BeLLicus, 27.01.2020 - 21:56

      A imas jos dosta jahanja do kraja

    • MX1905

      @BeLLicus, 28.01.2020 - 06:27

      Mene je nasuprot igra oduševila,ono ti dijalozi mi nisu smetali previše ali sam gameplay i ono iraživanje su mi bili jako zanimljivi.

    • duxx369

      @MX1905, 28.01.2020 - 20:36

      slazem se sa BeLLicus-om – igra me toliko udavila da kad mi se skrsila i skuzio sam da je stalo na 119 minuta kontaktirao sam epic i vratio ju… da postoji opcija kracenja/preskakanj animacija jos bi i odigrao do kraja, ovako igram 5minuta i gledam cut scene 15 minuta… davez

    • mokrEE

      @BeLLicus, 06.02.2020 - 21:24

      meni je trojka fenomenalna, doduse, puno drugacija od prva 2 dijela koji su bili puno mracniji i vise su opisivali dogadjaje vezane za nuklearni rat i frakcije unutar metroa. mutanti su imali puno znacajniju ulogu u prva 2 dijela dok u trojci ugl skidas/zaobilazis ljude i prica se vise tice putujuce skupine dok u pozadini pomalo otkrivas main story. trojka ima malo drugaciji “stih” ali radi toga niposto nije losa, dapace, nekako mi je i pasao malo udisaj svjezeg zraka i suncanih dionica u serijal. steta mi je cuti da ljudi komentiraju kako ih je trojka udavila jer je prica dosta interesantna a posebno oko artyoma i ane kada se stvari zakompliciraju. Sam mi nije posebno ostao u sjecanju da budem iskren, nekako mi je onaj frajer koji je zbario onu “amazonku” imao najbolji podlozak za nastavak price no dobro, veselim se dlc-u u svakom slucaju

  • Sayan

    28.01.2020 - 09:28

    Igra mi je cisti prosjek,prva dva su mi duplo bolja.Igrao sam ju na silu,samo da je se rijesim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?