HCL.HR

Microsoft Flight Simulator koristit će stvarni raspored letova, ako aviokompanije ne propadnu

Zoran Žalac 27.03.2020.   •   2 komentara


Microsoft Flight Simulator 2020 simulirat će većinu letova koji se odvijaju u stvarnom svijetu, kao i stvarnu meteorološku prognozu.

Novi video o razvoju Microsoft Flight Simulatora uhvatio se teme multiplayera, a u sklopu toga najavljene su neke prilično ambiciozne stvari. Kao prvo, igra bi trebala koristiti podatke stvarnog zračnog prometa te prema tome simulirati letove u igri onako kako se oni odvijaju u stvarnom svijetu. Developeri kažu kako će MSF simulirati većinu, ako ne i sve letove na svijetu. Kad tih podataka ne bude, tj. kad se signal izgubi, uskočit će umjetna inteligencija dok se signal ne vrati. Dakako, ova će se opcija moći isključiti.

Kao drugo, u tzv. multiplayer modu, koji se zove Live Players Only, igra će simulirati vremenske uvjete prema stvarnim uvjetima u svijetu. To znači ako opet eruptira neki vulkan pa se podigne vulkanska prašina – nitko neće moći letjeti u igri! Naravno, šalimo se – postojat će tu i All Players mod u kojemu će igrači moći sami podešavati kakvu meteorološku prognozu žele.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • SanKa

    27.03.2020 - 11:10

    e propale dabogda, barem british airways…trebao sam putovati u london u 6. mj, pare ne vraćaju, čak ni ne pristaju na reschedule. i naravno, sve bez objašnjenja, i “jako im je žao”. mrš

    • funky0308

      @SanKa, 28.03.2020 - 12:28

      Nema ti tko sto puno objasnjavati, svi znamo zasto se odgadja. Zasto ne mozes dobiti povrat, to bas nije najjasnije, barem nisi napisao. Mozda si kupio non refundable kartu pa nema povrata. A sto se voznih redova tice i igre koja vuce podatke stvarnih linija – ako nista drugo, neka barem povuku baze podataka pa cemo imati uspomenu na dane kada je sve bilo OK. Imam osjecaj da ovo traje vec godinu dana..a borba je zapravo tek krenula. Samo se ne smijemo opustiti svi preko ljeta kada se Covid uspori da nas ne bi jesen docekala nespremne. Vecina pandemija je upravo tako i pokosila milione – ljudi se opuste i ulete u jesen, a virus ceka. Tako je proslo i sa Spanjolskom gripom, nadam se nece i sa Covidom ali treba biti spreman na sve scenarije. Nije nikakvo sirenje panike, bas naprotiv, treba biti svjestan svega i biti odgovoran covjek

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?