HCL.HR

Minecraft će se uskoro moći igrati i bez kupovanja

Zoran Žalac 13.03.2019.   •   4 komentara


Microsoft nastavlja dodavati svoje igre u uslugu zvanu Xbox Game Pass. Od četvrtog mjeseca ondje će se moći zaigrati nekad popularni Minecraft.

Neki će na gornji naslov reći kako se Minecraft već mogao zaigrati bez kupovanja same igre, no ovdje ne govorimo o piratskim inačicama nego o službenoj verziji koja između ostaloga dopušta igranje cross-platform multiplayera. Uskoro će se Minecraft tako moći iznajmiti, odnosno zaigrati za manje od sedam kuna. Na Xboxu, doduše.

Naime, od 4. 4. Minecraft će biti dodan u katalog igara koje dolaze uz pretplatu na uslugu Xbox Game Pass. Kako tu pretplatu trenutno možete aktivirati za svega jedan dolar, može se reći da je ovo najjeftinija verzija Minecrafta do sada. Naravno, igra ne ostaje u trajnom vlasništvu, ali nekako imamo dojam da su svi zainteresirani već nabavili Minecraft te da je ova ponuda više za igrače koji su znatiželjni, a nisu nikada planirali kupiti igru.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Dabl Dzi

    13.03.2019 - 12:02

    Eeh, ja mislio da ce majnkraft postati skroz besplatan pa da napisem” R.I.P. Team Extreme”

  • vragec25cro

    13.03.2019 - 12:04

    Može li mi netko pojasniti kolko se igara mjenja na mjesečnoj razini u xbox game pas?Svigdje imaju samo liste igara,a na forumu nema skoro pa ništa vezano uz to.Jer kolko vidim (aktivirao prije nekih tjedan dana)ima vrhunskih igara i za sad prvi mjesec dana za 1$.Jel se cijela lista mjenja ili samo par naslova?ILi samo oni prvi 3-4 iznad spiska?

    • darkness666

      @vragec25cro, 13.03.2019 - 19:46

      otprilike da ti svaka dva mjeseca daju novih4-5 naslova al isto ih tako povuku za nekih pol godine…i sto mi se svidja vecinom to budu odlicne igre..za sada sam stvarno prezadovoljan..samo nek tako nastave

    • vragec25cro

      @darkness666, 13.03.2019 - 22:02

      Hvala.Super.Ja isto 🙂 Tek probao(tjedan dana),ali ču sigurno ostaviti pretplatu.Za cjenu dvje osrednje igre imam hrpu odličnih igara na izbor godišnje 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?