HCL.HR

Dosta je bilo zidanja, Minecraft se seli u akcijske vode

Pero Mlinar 01.10.2018.   •   2 komentara


Minecraft: Dungeons novi je projekt tvoraca Minecrafta kojim će se virtualne kockice pretvoriti u autentični dungeon crawling naslov.

Iako je Mojang, razvojna kuća koja je stvorila svijet Minecrafta bila kasnije zadužena za izbacivanje još dva naslova, niti Scrolls niti Cobalt nisu se ni izbliza popularnošću približili njihovom prvijencu. Povodom toga, kod njih u stožeru tako je pala odluka da bi bilo pametno vratiti se počecima pa je ovih dana najavljen novi Minecraft koji je svojim tipom, mora se priznati, ipak podosta različit od prethodnog.

Minecraft: Dungeons nadolazeći je akcijski dungeon crawler naslov trenutno najavljen isključivo za PC. Kockasti likovi i općenita mitologija svijeta povezivat će ga s izvornikom, no u njemu će se u grupama do četvero ljudi harati tamnicama, skupljati nova oružja i tamaniti protivnike.

Tanki smo što se tiče nekih konkretnijih informacija. Znamo još da naslov izlazi negdje 2019. godine, a ako među vama ima geografijskih entuzijasta, znamo i da se igra radi u Švedskoj. Osim toga, priloženi trailer je sve što imamo po tom pitanju pa u svakom slučaju bacite oko ako želite vidjeti kako se likovi iz Minecrafta snalaze u akcijskom fazonu.

Komentari (2)

  • GAMERWORLD

    01.10.2018 - 19:52

    Dosta je bilo zidanja vrijeme je malo akcije naoštrite mačeve jer vas čeka borba sa ljutim protivnicima u minecraftu.

  • Lancero

    03.03.2019 - 16:45

    Story mode izgleda nije dovoljan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?