HCL.HR

Minecraft odao počast pokojnom YouTuberu

Zoran Žalac 05.07.2022.   •   3 komentara


Popularni igrač Minecrafta pod nadimkom Technoblade ovjekovječen je u samoj igri nakon što je preminuo u 23. godini života.

Prošlog tjedna zajednicu Minecrafta potresla je vijest o smrti 23-godišnjeg YouTubera pod nadimkom Technoblade, koji je imao 10,8 milijuna pratitelja. Technoblade je godinu dana bolovao od raka, ali je svoje gledatelje uveseljavao humorom čak i nakon dijagnoze.

Premda Technoblade nije snimao samo Minecraft, upravo je u toj zajednici ostvario najviše popularnosti. Njegov doprinos Minecraftu prepoznali su i sami tvorci igre te su mu odlučili odati počast. U Minecraft Java Edition tako su na početni ekran dodali krunu na prasca, što je mala, ali prepoznatljiva referenca na Technobladeov avatar prasca s krunom.

Prema izvješću PC Gamera, još nije sasvim jasno hoće li ova promjena na samom uvodu Minecrafta biti trajna ili se radi tek o privremenom odavanju počasti.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • PppPP

    05.07.2022 - 14:18

    ne igram minecraft niti pratim youtubere koje igraju to, ali zaista tužna priča, puno prerano je otišao. pogledao sam nekoliko videa njegovih, humor mu je bio on point. rip

  • Fenner

    05.07.2022 - 14:21

    A šteta, mlad dečko i zbilja je bio interesantan. Moj klinac se uvijek dobro nasmijao gledajući njegove video klipove.

  • Vujo777

    05.07.2022 - 16:37

    Respekt 📈❤️

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?