HCL.HR

Modderi ubacili svjetlosne mačeve u Fallout 4

Juraj Bevandić 28.12.2015.   •   3 komentara


Ovog je prosinca ionako sve više u znaku Star Warsa nego Božića, pa smo umjesto božićnih ukrasa za naša naselja dobili mod za lightsabere u Falloutu 4.

fallout-4
Mi još uvijek lutamo okolicom Bostona u Falloutu 4, a nedavno smo morali nakratko pauzirati kako bismo otišli u kino i pogledali novi Star Wars. Dok ga je Zoran recenzirao, ja sam pronašao nešto što ubija dvije muhe jednim udarcem… ili čovjeka… ili robota, što god.

Netko je napravio potpuno funkcionalni lightsaber u igri i objavio ga na NexusModsu. Na modu se još radi, a za sada dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, zelenoj i nama najdražoj ljubičastoj. Osim toga radi prepoznatljive zum-zum zvukove, tako da to ne morate proizvoditi sami na opće čuđenje vaših ukućana.

Nema još sablji u obliku križa kakve smo vidjeli u najnovijem filmu, a niti ovi postojeći ne komadaju ljude kako bismo to željeli pa još to nije skroz po našem guštu, ali se isplati isprobati. Mod je dostupan samo za PC verziju, a konzolaši uvijek mogu koristiti biljarski štap i crni kućni ogrtač i praviti se da su Darth Maul; samo u tom slučaju ćete ipak morati raditi „zum-zum“ ustima.

Preporučite nam vaš najdraži mod za Fallout 4. Koje biste još modove najradije vidjeli u igri?

Komentari (3)

  • Duanador

    28.12.2015 - 11:52

    He-he-he… zanimljivo. 🙂

  • Cryster

    28.12.2015 - 12:43

    Svjetlosni mačevi? Stvarno?!

  • vjkzg

    28.12.2015 - 16:50

    Nesijeda svakome svačiji ukus…Da svijetleći mačevi…Da baš!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?