HCL.HR

Call of Duty: Modern Warfare II dobit će svoj nogometni mod povodom svjetskog prvenstva

Zoran Žalac 17.11.2022.   •   9 komentara


Nakon bitke Godzille i King Konga ništa nas više ne bi trebalo začuditi, pa ni proslava svjetskog nogometnog prvenstva u Call of Dutyju.

Kakve veze ima napucavanje oružjem u Call of Dutyju sa sportom kojega nazivamo nogometom? Osim što se u Call of Duty igrama pojavljuju nogometaši Messi, Neymar i Pogba – niđe veze s vezom!

Ali, evo nas na kraju 2022. godine, svjetsko prvenstvo u nogometu održava se u neobičnom terminu i događaju se jednako neobične stvari. Na primjer, Call of Duty: Modern Warfare II dobiva svoj nogometni mod zvan CODball.

Za sad je sve to neslužbeno, ali isti tip koji je prije službene najave otkrio da u CoD stižu Messi i ekipa danas je iskopao slike nogometnog moda u MW2. Slike su uklonjene na zahtjev Activisiona, što je potvrda da nogomet stvarno stiže u Call of Duty.

Prema onome što je viđeno na slikama, može se zaključiti da će se nogomet/CODball igrati slično kao Rocket League, dakle koristeći vozila. Igrat će se na zatvorenom stadionu gdje će se vozilima udarati velika lopta s ciljem da ju se pošalje u suparnički gol.

Svjetsko prvenstvo kreće sljedećeg tjedna, a nogometaši u Call of Duty stižu između 21. i 29. ovog mjeseca. Za očekivati je stoga da će i nogometni CODball mod postati dostupan kroz nekih desetak dana.

Komentari (9)

  • tryon

    17.11.2022 - 17:19

    cod + nogometaši = rocket league? what?

  • Kols

    17.11.2022 - 17:33

    Top. Igore, izađe li snimaj!!!😀

  • Spot pupa

    17.11.2022 - 17:42

    A ja kupio Fifu zbog Ut-a 😂😂😂

  • KARAI 2062

    17.11.2022 - 19:26

    Baš lijepo što su nam sada riješili sve nedoumice. Jedan metak i nogometaši će padat kao jabuke sa stabla.

  • IgorBiH

    18.11.2022 - 03:33

    MW2 je trenutno igra nakrcana svim i svačim pa sad još i ovo. Dobro je to, veliki je izbor modova, za svakog ima nešto.

    • AngryMosquito

      @IgorBiH, 18.11.2022 - 06:58

      Ako platim 700 kuna igru,hocu je bez gluposti i mikrotransakcija (zelja moja,a samo pusti snovi),kak je @tryon rekel rocket league sranje,ovo ce jos samo bit kao nfs unbound ako ne i gore,juce gledam tipa postavi radar na sred mape i za cca 30 minuta bez i jednog kila napravi da mu je puska na max levelu…ili tip se popne na spawn helikopter i roka po protivnickoj ekipi,jbt koda igras mwr Shipment ….

    • MeDoNjA

      @AngryMosquito, 18.11.2022 - 20:04

      Sta pricas?? Mikrotransakcije su jos odkad ubacene i bukvalno cod vise zaradi od mikrotransakcija nego od mene koji je kupio igricu, a u ostalom vezane su za skinove tako da nije nikakav pay2win. Sto se levelanja tice , mislim da je to skroz okej da kada stavis radar ili upalis uav dobijas poene za svaki kill koji je tvoj saigrac napravio i to postoji jos odkad , ali je definitivno nemoguce da je za 30minuta maxovao pusku sem ako nije korostio glitch koji je verovatno fixan. Sa druge strane , levelovanje pusaka je malo lakse iz razloga sto delove koje dobijas u toku levelovanja se koriste i za druge puske i time su odradili dobru stvar jer ljudi ce levelovati mnogo pusaka kako bi dosli do dela puske koja mu treba, spawn helikopter , i enemy team to ima i uzmes bazuku i postoji mogucnost da oni ne stignu da izadju iz helikoptera i tako napravis mega kill, ajde brate uzmi igru na 3h pa je refundaj ,ali ovo sto si rekao su zesce gluposti. Ne svidjaju ti se mikrotransakcije , a one ubacene jos pre boga pitaj koliko cod naslova pre ovog, smeta ti levelovanje pusaka , a ne znam svidja ti se da levelujes pusku do 70og levela ? Pazi i ja bi voleo da ne izbacuju fudbalere vec prave specijalce kako igri i stoji , ali gde je tu profit, malo misli racionalno , meni jedu skinovi malo glupi ,ali sve dok mi ne menjaju gameplay odnosno sve dok igrac koji trosi brda para nije bolji zbog toga , meni dobro. Inace planiraju da odrade remake svih mapa tako da ovo ce sigurno biti cod sa najvise contenta te stoga mislim da itekako vredi 70evra sad zavisi dal si mp ili sp igrac…

  • nenad1001

    19.11.2022 - 17:24

    Najgora kupnja ikad, tocno mi zao sto sam platio ovu igricu, misije poput Alone nemoguce za proci, samo sam ju izbrisao

  • SanKa

    21.11.2022 - 10:18

    daj odjebite s ovim sranjima od mw i wz

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?