HCL.HR

Čini se da Borderlands film zaista dolazi

Juraj Bevandić 27.04.2016.   •   4 komentara


Još nema režisera, ali Borderlands film je dobio scenarista, a to se inače ne radi osim ako zaista mislite napraviti film. Ovim tempom mogli bismo ga gledati negdje u idućih… desetak godina? Da.

borderlands-film

Prošle godine smo pisali o Borderlands filmu na kojem se svojevremeno radilo, ali nakon duge šutnje o projektu vjerujemo da je većina vas zaboravila na to ili se jednostavno pomirila da taj film nikada neće vidjeti. Ali pazite sad ovo, projekt pokazuje znakove života i načuli smo neke osnovne informacije o filmu.

Još uvijek ga izdaje Lionsgate, koji je navodno nedavno zaposlio Aarona Berga koji će vam biti poznat po svojoj ulozi vojnika broj tri u The Incredible Hulku iz 2008. Da, dobro, čovjek nije baš najveća faca u Hollywoodu, ali je kanadski komičar koji je već napisao par scenarija i to bi mogao biti dobar znak za Borderlands koji se ionako ne shvaća previše ozbiljno.

Doznajemo također da će film producirati Arad Productions koji znaju svoje videoigre i radili su na poznatim filmskim uspješnicama. Ne namjeravaju izmišljati toplu vodu, već prepoznaju da Borderlands ima jedinstvenu narativnu snagu i šaroliku postavu likova koje mogu dobro iskoristiti na filmskome platnu. Također, očekuju da će biti označen oznakom ‘prikladno samo za odraslu publiku’.

Neki Borderlands opisuju kao Mad Max u svemiru, što ustvari uopće nije suluda usporedba kad malo bolje razmislimo. Mi se samo nadamo da je obitelj Arad igrala Tales from the Borderlands i ne bismo se bunili kada bi pokoju ideju maznuli od tamo, a ne samo iz lude svemirske pucačine.

Vjerujete li vi još uvijek u filmove bazirane na igrama? Gleda li vam se Borderlands u obliku filma?

Komentari (4)

  • Alum

    27.04.2016 - 12:22

    Također, očekuju da će biti označen oznakom ‘prikladno samo za odraslu publiku’.

    -Ili sam lud, ili opet osjećam sexualne tenzije? 😀

  • Tadejduza

    27.04.2016 - 16:29

    haha ovo će biti dobro

  • DonMate

    27.04.2016 - 21:25

    Bilo bi dobro da izađe u sljedeće 3 godine. To ću ići rado pogledati i nadati se da neće bit sh*t kao skoro svi filmovi po igrama. 🙂

  • JogurtNinja

    28.04.2016 - 13:29

    ajme ne samo da mi najdraza serija igara radi novu igru, vec ide i film sretn sam ko zenski spolni organ u novim pamucnim gacicama aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAA (nemojte me banat plox)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?