HCL.HR

Multiplayer makljaža For Honor opet se dijeli besplatno

Zoran Žalac 22.08.2019.   •   3 komentara


Ubisoft je ponovno darežljiv, barem prema igračima na PC platformi. Svega nekoliko tjedana nakon što je bio besplatan na Epic Games Store, For Honor se opet dijeli za džabe.

Ubisoftova multiplayer igra For Honor do sada se besplatno mogla nabaviti na svim platformama. Dijelila se u drugom mjesecu u sklopu PS Plus usluge, trenutno dolazi i s pretplatom na Xbox Live Gold, prije dva tjedna bila je besplatna na Epic Games Store, a sada se ponovno dijeli besplatno na Uplayu.

Mogli su ju komotno prebaciti na F2P model, ali eto – ova ponuda vrijedi do 29. 8. Nakon što igru dodate u svoju kolekciju, ako to već niste napravili, vaša je za sva vremena… ili barem dok su serveri za istu na životu.

Igra je inače u trećoj sezoni, a ove jeseni dobiva nove sadržaje. Od izlaska je igra dobila brojne nove borce i podršku za dedicated servere pa je sada pravo vrijeme da ju iskusite u njezinoj punoj čari.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • VEK1NG

    22.08.2019 - 09:28

    Uskoro će se deliti i u supermarketima, uz račun.

  • GAMEmaher

    22.08.2019 - 13:27

    Oni koji su kupili igru u startu za 50-60 eura i to još digitalno svakom objavom da se stalno daje free se tuku pošteno glavom u zid!

  • TheEliteTiger

    22.08.2019 - 18:28

    Jako dobra igra preporucujem svima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?