HCL.HR

Multiplayer za CoD: Black Ops 4 gotovo je nalikovao Overwatchu

Petra Rukav 20.04.2018.   •   7 komentara


Call of Duty: Black Ops 4 ganja nekolicina nepotvrđenih informacija, a najnovija tvrdi kako bi multiplayer komponenta ratne videoigre mogla biti veoma slična Blizzardovom šarenom hero shooteru Overwatch.

Prošloga mjeseca, Activision je ponosno najavio ili, bolje rečeno, službeno potvrdio Call of Duty: Black Ops 4 što znači da su razne stranke imale dovoljno vremena da prošire istinite ili neistinite informacije o nadolazećem naslovu. Jedan od takvih, još uvijek nepotvrđenih izvješća, sugerira kako će novi CoD biti prva videoigra u serijalu koja neće imati singleplayer kampanju, a umjesto toga predstavit će vlastiti battle royale mod.

Nepouzdane vijesti o tome kako je razvojni tim Treyarch zamislio sljedeći dio jedne od najpoznatiji ratnih franšiza i dalje pristižu, a najnoviji širitelj glasina potječe s Twittera. Konkretno, Matt Harris je na svom profilu objavio niz postova vezanih uz otpisanu kampanju, multiplayer komponentu te zombie mod.

Charlie Intel, prilično pouzdan izvor Call of Duty tračeva, potvrdio je tek nekolicinu njegovih brbljarija koje se vežu uz sam multiplayer. Naime, u vlastitom izvješću CI tvrdi kako je multiplayer za Black Ops 4 u jednom trenutku zaista nalikovao Blizzardovoj šarenoj pucačini Overwatch, napose zbog unikatnih heroja i njihovih distinktivnih sposobnosti. Međutim, budući da su istraživanja pokazala da takvo što neće proći Treyarch je odbacio sve sličnosti s hero shooterom iz 2016. godine te se odlučio vratiti vlastitim korijenima kako bi ugodio fanovima Call of Duty serijala.

Komentari (7)

  • Kris10

    20.04.2018 - 15:35

    satelite reign besplatan na humble storeu pa et da znate

    • Petra Rukav

      @Kris10, 20.04.2018 - 15:48

      Ubuduće nemoj pisati takve komentare na nepovezane vijesti. Imaš posebnu temu na forumu za to. Osim toga, još smo jučer napisali vijest o tome kako su i Satellite Reign i Eador trenutno besplatni za preuzimanje.

  • funky0308

    20.04.2018 - 16:06

    Ma super je to, vizualno neka kopiraju Overwatch, mehanike i ostatak gameplaya iz PUBGa i eto igre 😛 . Pa jel jedan COD pao na tako niske grane? Ne zelim reci da je Overwatch los ali COD ne bi trebao imati slicnosti s njime..

  • GAMEmaher

    20.04.2018 - 16:18

    Ja osobno uživam u Call of Duty Infinite Warfare kao i online mapama i zombie modu… iako već i to mnogi (većinom bezveze pljuju jer COD osjećaj dužnosti za bitku može biti i budućnost neka)… Al ovo vec glasine da ostaje BO4 bez story i te neke brljotine nove za online definitivno me odvrate od kupnje a oni nek nabijaju cijene

  • KhorneFlake

    20.04.2018 - 16:25

    Onaj mračni trailer i Overwatch toliko toga zajedničkog imaju…

  • Toma_HR

    20.04.2018 - 19:06

    Hvala bogu da postoje BF 1 i WWII CoD. Izgleda da nakon toga za mene neće više biti MPa.

  • JOVAN11

    20.04.2018 - 19:35

    Najbolje da naprave samo attle royate igru i stave ime BLACH OPS 4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?