HCL.HR

Najavljen je Halo Infinite, stiže i na PC

Zoran Žalac 10.06.2018.   •   5 komentara


Microsoft je na startu svoje E3 konferencije najavio najiščekivaniju igru fanova Xbox platforme. Upoznajte Halo Infinite.

Kako smo i pretpostavljali, Microsoft je najavio novu Halo igru za Xbox One konzolu. No, to nije Halo 6 kako smo predviđali, naziv je bliži BioShockovom “numeriranju” te glasi Halo Infinite.

Prvi prikaz Halo Infinitea zapravo je bila demonstracija njegovog novog Slipspace pokretača. Iz priložene demonstracije može se naslutiti da Microsoft s ovim Haloom cilja na nešto otvoreniji, ako ne i potpuno otvoreni svijet koji uključuje i simulaciju čitavog ekosustava, što na površini, što pod vodom. I kao što možete vidjeti, po tom svijetu nećemo ići samo pješke već i s vozilom, baš kao u starijim Halo igrama.

U naslovnu ulogu vraća se Master Chief, zajedno sa svojom Cortanom. U razvojnom timu 343 Industries tvrde kako su naučili lekciju s Halo 5 Guardians te da više neće ponuditi više igrivih likova nego će se centrirati na Master Chiefa. Ako ste voljeli Lockea, ne očekujte njegov povratak.

Međutim, Halo ipak ima jedan povratak koji će se svidjeti određenoj grupi igrača. Naime, potvrđeno je da će serijal nakon čak 11 godina izbivanja ponovno biti dostupan i na PC platformi upravo uz Halo Infinite.

Komentari (5)

  • SanKa

    11.06.2018 - 14:13

    sve vrvi od komentara :p

  • AtomicHood

    11.06.2018 - 16:08

    Mogli bi ugodno izbacit Master Chief Collection na PC da pohvatamo priču prije ovog nastavka.

    • nedzon

      @AtomicHood, 11.06.2018 - 16:37

      vala bas, ovako izleti iz neba pa u rebra!

    • KhorneFlake

      @nedzon, 11.06.2018 - 16:45

      Da, i danas čekam kakav emulator, haha. Al nije isključeno da će i to pustiti. 343 radi na peglanju MCC-a i na upite o PC verziji rekoše da su primili k znanju želju PC igrača al da trenutno nemaju ništa reći. Ako Infinite dolazi na PC ne vidim što ne bi i MCC eventualno ponudili.

    • KhorneFlake

      @KhorneFlake, 11.06.2018 - 17:45

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?