HCL.HR

Najavljen je Path of Exile 2, ali ne kao samostalna igra

Zoran Žalac 17.11.2019.   •   4 komentara


Diablo 4 će imati konkurenciju u Path of Exileu 2 koji će biti nova igra, ali ne baš punom smislu te sintagme.

Definicija nastavka u svijetu igara mogla bi uskoro postati vrlo mutna. Naime, Fortnite je preko noći postao Fortnite: Chapter 2, dok je Overwatch 2 najavljen kao igra čije će sadržaje dijelom moći konzumirati i vlasnici originalnog Overwatcha. Sada je pak najavljeno da nam u budućnosti stiže i Path of Exile 2, nastavak izvrsnog F2P naslova hack’n’slash žanra.

No, kad kažemo da se tu radi o numeriranom nastavku, zapravo se ne radi o zasebnoj igri već o svojevrsnoj ekspanziji. Naime, igra se neće distribuirati zasebno već će biti dostupna unutar Path of Exilea koji će se također transformirati promjenama ekspanzije, primjerice – postat će grafički atraktivnija.

Dvojka inače donosi novu kampanju od sedam poglavlja koja se pričom odvija 20 godina nakon događaja iz prve igre, iako će igrače natjerati da kreiraju potpuno novog lika i odaberu jednu od 19 novih Ascendancy klasa. Jedino što će se prenijeti iz prethodne igre jesu kozmetički predmeti.

Na cijelu stvar čekat će se još neko vrijeme. Premda je u igrivom stanju i dolje imamo 14 minuta gameplaya, Path of Exile 2 u testiranje će krenuti tek krajem 2020. godine, što znači da punu verziju ne očekujemo vidjeti prije 2021. Do tada, originalni Path of Exile dobivat će kampanje svaka tri mjeseca kojima će se spojiti priče originala i nadolazećeg nastavka.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • microlightgames

    17.11.2019 - 12:36

    Pratio live i OH MY GOD! *EXCITED NOISES*

    • mili1985

      @microlightgames, 17.11.2019 - 13:01

      *heavy breathing*

  • marko1106

    18.11.2019 - 09:28

    Ja tek Diqblo 3 instaliram. Vec sam ga bio igrao ali mi je bio prelagan zato sada idemo na najteze pa cemo vidjeti. Mozda je do toga bilo kad mi je dojadila brzo.

  • c_ronaldo

    08.01.2020 - 21:43

    Dzabe, a vrhunski.. Svaka cast.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?