HCL.HR

Najavljen Project CARS 2

Igor Belan 23.06.2015.   •   10 komentara


Slighly Mad Studios ne zove se tako bezveze. Iako smo Project CARS tek instalirali na diskove naših računala i konzola, već su najavili dvojku.

Sad nam je malo jasnije zašto se Slightly Mad Studios zove kako se zove. Njihov impresivni simulator utrkivanja Project CARS prije mjesec dana je ugledao svjetlo dana, a već sada developeri su odlučili najaviti nastavak.

Project CARS 2, baš poput jedinice, bit će financiran od strane zajednice putem portala World of Mass Development gdje svi donatori mogu isprobati i komentirati sveća ažuriranja igre tijekom razvoja.

Evo što Slightly Mad Studios obećava za nastavak:

– NAJVEĆA POSTAVA STAZA IKADA: 50 jedinstvenih lokacija i više od 200 staza uključujući nešto rijetko viđeno u svijetu istinskih simulatora vožnje – utrkivanje na zemlji, blatu, šljunku i snijegu. Sve to uz dinamičnu promjenu dana u noć i vremenskih uvjeta.

– NAJŠIRI RASPON RAZLIČITOSTI EVENATA: s osam različitih disciplina uključujući Rallycross, Hillclimb i Touge. Više od 200 automobila iz 40 različitih klasa uključujući nikad prije viđene konceptualne i službeno zabranjene aute.

– KOOPERATIVNA KARIJERA: mogućnost zamjene vozača, igranja kao timski kolega i suvozač – obećavaju više prilika za drugačije iskustvo, više strategije, više izazova i bolje nagrade za one koji se u tome okušaju.

– INTERNETOM POVEZANO ISKUSTVO: družite se s drugim igračima i natječite s kroz Online Track Days. Pustite drugima igračima da zauzmu mjesto umjetne inteligencije u solo igranju i dobivajte vijesti o online utrkama i igračima kroz Driver Network.

– PRO ESPORTS RACING: matchmaking će povezivati igrače po skillu i ponašanju, moći ćete stvarati vlastite online lige uz mogoćnost live streama utrka i spectator moda.

– VAŠ DOM ZA UTRKIVANJE: igra će sadržavati vašu osobnu testnu stazu koju će igrači moći prilagođavati i koristiti za testiranje i prilagođavanje postavki automobila. Tamo ćemo moći pozivati i druge igrače da vide našu stazu i tunirani auto, a sve o tuniranju naučit ćemo kroz nešto zvano Project CARS Academy.

Zainteresirani igrači, odnosno testeri ranih verzija nove igre, mogu se već sada prijaviti na WMD portalu. Plan je da Project CARS 2 izađe na PC, PlayStation 4, Xbox One i Steam OS, a gledajući da su nedavno odustali od najavljene Wii U verzije i da igra neće tako brzo izaći, šanse su da bi mogla izaći i na Nintendovu buduću konzolu zasad misteriozno nazvanu NX.

Izbacili su i prvi set screenshota koji pokazuju upravo najzanimljiviju novost CARS-a 2, utrkivanje po zemlji s rally autima.

Komentari (10)

  • VladoShady 980

    23.06.2015 - 11:28

    Jos uvjek neigriv na nekim GPU-ovima a najavljuju nastavak….ccc

  • goldfinger

    23.06.2015 - 11:33

    K(h)aos…..

  • ck7

    23.06.2015 - 11:36

    money, money, money…money

  • xGAME

    23.06.2015 - 11:39

    Kako ih nije sramota?! Iako je, sada već, jedinica jako dobra igra, fali joj contenta i umjesto da ubace brdo novih auta kojih opako nedostaje u igri, oni idu na dvojci radit.

  • prc12

    23.06.2015 - 15:13

    I smell franchise milking…

  • RedEy3

    23.06.2015 - 16:19

    Zaboravili ste najbitnije, traže DESET MILIJUNA DOLARA na kickstarteru hahahhahahahahahahhaa. Cijeli internet im se smije

  • SuperSaiyan86

    23.06.2015 - 16:34

    Sto jest jest, malo preuranjeno, ali nije prvi put da neki studio po izlasku najavi da su vec poceli rad na nastavku, ako ce dvica izac u nekom normalnom razmaku od 2-3 god i pod uvjetom da se ne fokusiraju samo na nju a na prvi dio, kojem je def potrebno jos dodatnog sadržaja, zaborave, onda nevidim cemu tolko uzbudivanje, vjerovatno su se samo htjeli pohvalit kako vec rade na nastavku koji ce bit jos veci i bolji, toplo se nadam da nije rijec o nikakvoj njihovoj pohlepi

    • RedEy3

      @SuperSaiyan86, 23.06.2015 - 16:52

      Je, i za taj nastavak za koji su se htijeli pohvalit traže 10 milja 😉

  • niksa_91

    23.06.2015 - 17:59

    Pa ljudi moji, igre ne nastaju preko noći…dvije tri godine minimalno treba jednom srednjem, ako ne i velikom studiju na napravi AAA naslov….

  • alen11122

    23.06.2015 - 22:48

    Jedva čekam, na PS4 prvi naslov koji se može nazvati pravom simulacijom. Nedostaje tu punno stvari ali igra je pre dobra…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?