HCL.HR

Najavljen The Technomancer – novi RPG tvoraca Bound by Flamea

Stjepan Fikter 10.04.2015.   •   6 komentara


Developer Spiders odvodi nas još jednom na Mars s novim postapokaliptičnim akcijskim RPG-om u kojem preuzimamo ulogu električno nabrijanog ratnika, poznatijeg pod imenom Technomancer.

Nakon što nas je developer Spiders prije dvije godine odveo na crveni planet naslovom Mars War Logs, sada se opet vraćamo na istu lokaciju, no ovaj puta s njihovom novom igrom – The Technomancer.

Baš poput njihovih prijašnjih naslova, riječ je o akcijskom RPG-u, s time da će svijet biti smješten u postapokaliptično cyberpunk okruženje. Budući da će borba biti akcijski orijentirana, developeri pripremaju četiri stabla različitih vještina uz fokus na tri različita borbena stila, a osim toga, naš Technomancer imat će i destruktivne električne moći.

Osim toga, najavljuju se i dinamični razgovori koji neće biti samo za ukras, nego će utjecati na zadatke te izmjenjivati radnju ovisno o našim odgovorima. Tijekom avanture u kojoj ćemo biti u bijegu od Tajne Policije, moći ćemo regrutirati suborce te ćemo, ovisno o akcijama koje poduzmemo, vidjeti jedan od pet različitih završetaka.

The Technomancer trebali bismo zaigrati iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One.

Komentari (6)

  • Artyom

    10.04.2015 - 19:13

    Prešao sam Mars War Logs, i poprilično mi se svidio. Iako kvaliteta gameplaya nije na vrhunskoj razini, sam setting sličan RAGE-u i cijela atmosfera poprilično dobro su mi sjeli.

  • maxim.x

    11.04.2015 - 14:24

    Volim njihove igre. Imaju dobre ideje i uvijek naprave zanimljivu pricu i likove, steta sto nemaju neki veci budzet da i ostatak igre bude na toj razini.

  • bartul_9

    11.04.2015 - 15:08

    Svida mi se zato sta u imenu ima rjec…Techno

  • goldfinger

    12.04.2015 - 14:13

    Bound by Flame je bio teško smeće,i iskreno se nadam da će ovo ipak na nešto ličiti…

  • drazensi

    @Ementaler, 11.04.2015 - 06:55

    Da, Mars War Logs je bio cak solidan, igriv i zanimljiv, dok je s druge strane Bound by Flame bio teski uzas…

  • KhorneFlake

    @Ementaler, 11.04.2015 - 10:40

    Nije bio toliko loš, samo malo preambiciozan za njihove produkcijske mogućnosti. Dosta repetitivan, jednoličan, al opet iznenađujuće detaljan sa solidnom pričom i likovima. Zanimljivo da im se igra sad bukvalno zove kao i klasa kojoj je pripadao lik u MWL (kao i glavni antagonisti).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?