HCL.HR

Najavljena je nova ekspanzija za Destiny 2 – The Witch Queen

r3voken 25.08.2021.   •   1 komentara


U novoj ekspanziji za Destiny 2 krećemo u u boj protiv vještičje kraljice Savathûn, sestre Taken Kinga.

Bungie je napokon predstavio novu ekspanziju za Destiny 2, zvanu The Witch Queen. U ovom novom poglavlju Destinya suprotstavit ćemo se Savathûn, sestri The Taken Kinga.

Iz Bungie-a se nisu šalili kad su najavljivali da će ovo najveća ekspanzija do sada. Osim neprijatelja koji će ovoga puta koristiti naše svjetlosne moći protiv nas, trebat će nam i novo oružje, ali ovoga puta sami ga pravimo.

Glaive je craftano melee oružje spremno za blisku borbu, s napadima od udaraca oštricom do ispucavanja energetskih projektila, kojeg progresivno dodatno nadograđujemo i poboljšavamo. U budućnosti ćemo kroz Weapon Crafting vidjeti i ostala oružja, što nova što stara.

Kao i obično, potvrđen je novi raid, ali o njemu nema nikakvih informacija.

Nova destinacija, Savathûn’s Throne World, zemlja je korupcije i sjaja. Ova čudesna lokacija donosi nove tajne i misterije koje istražujemo od podzemlja, močvare pa sve do dvorca. Za one koji traže izazov u pripremi je Legendery mode težina same kampanje.

Potvrđen je i budući sezonski sadržaj koji donosi dva nova dungeona te remasterani Destiny 1 raid besplatan za sve igrače. Uz budući sadržaj Bungie izjavljuje kako je Destiny 2 daleko od svoga kraja i najavljuje dvije nove ekspanzije; Destiny 2: Lightfall, za kojeg smo čuli prošle godine, i Destiny 2: The Final Shape koji će završiti prvu sagu Destinyja.

Ekspanzija The Witch Queen izlazi 22. 2. 2022. godine i prodavat će se u tri izdanja: Standard Edition po cijeni od 40€, Deluxe Edition za 80€ i Deluxe Edition 30th Anniv. Bundle za 100€.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?