HCL.HR

Resident Evil 7 demo napokon stigao na Steam

Juraj Bevandić 19.12.2016.   •   8 komentara


Resident Evil 7 demo koji je do sada bio ekskluzivan za konzole izašao je napokon za PC s detaljnim grafičkim opcijama, pa napokon možemo isprobati koliko nas se dobro vrti na računalima.

Resident Evil 7 PC demo

Vlasnici PS4 konzola duže vrijeme su uživali privilegije istraživanja tajni demo verzije Resident Evila 7, a odnedavno su im se pridružili igrači na Xbox One te od sada i kompjuteraši. Besplatno ga možete preuzeti na Steamu koji je isprva imao problema i pomalo neugodno ga nije bilo moguće skinuti, ali sada bi trebao biti popravljen.

Kako biste se zagrijali dok vam se demo skida, pogledajte kako se Igor proveo kada ga je prvi puta zaigrao. Ne brinite, od kada smo snimili priloženi video puno toga se u demo verziji promijenilo, a PC verzija dolazi sa svim tim dodacima, pa sam video niti ne sadrži previše spoilera. A ima se tu što igrati, demo je ispunjen tajnama i ima čak nekoliko završetaka, što boljih što lošijih po vašeg lika.

Ovo je napokon i prilika da provjerimo kako će nam se puna igra možda vrtjeti na našim računalima. Prema dojmovima na Steamu, većina igrača je za sada prilično zadovoljna performansama, a već smo pisali kakva vam mašina treba za takve rezultate. Javite nam kako vam se vrti, ali i kako vam se sviđa Resident Evil 7.

Komentari (8)

  • darijoman

    19.12.2016 - 15:35

    Super. E ovo ću probati sad prije blagdana 😛

  • Filter

    19.12.2016 - 15:39

    U startu bad ending.. Taman sam se ponadao da sam uspio, kad ono “sjedi đe si, nećeš ti niđe”. Interesantan način upoznavanja sa pričom, jako lijepa grafika, ali me nije isprepadala kako sam očekivao, vjerovatno to slijedi u punom izdanju igre, ali svakako je bilo WTF momenata. Glatko se vrti na mojoj konfiguraciji, ali sam primijetio osjetan pad frejmova prilikom otvaranja vrata, frižidera, šerpe i sličnih animacija, nakon čega se odmah sve vraće u normalu.

    • mili1985

      @Filter, 19.12.2016 - 18:31

      Bogami i meni isprve “welcome to the family, son” ending, al dobro, sljedeći put sam uspjeo pobjeći sa dobrim.
      Kad sam bježao iz onog podruma sam vrisnuo jednom i morao pauzirati da se fino nasmijem na sve to 🙂
      Sve u svemu, sviđa mi se. Fino se vrti čak i na mojem mediocre pc-u, i mislim da ću ga uzeti odmah po izlasku.

  • ffranz13

    19.12.2016 - 17:23

    Vrti se odlicno i izgleda odlicno, grafika je vrhunska kao i ovaj demo. Mogla bi ovo biti strasno dobra igra sa naglaskom na strasno. Nisam ljubitelj horora pa me je ovo fino isprepadalo.

  • Lazy

    19.12.2016 - 17:59

    Hvala na infou!

  • Jokerhere

    20.12.2016 - 08:58

    Odigrao, igra leti na mojoj konfiguraciji..graficki nije impresivna nesto posebno

  • funky0308

    20.12.2016 - 11:12

    Koji kontradiktorni komentari sto se tice vizualnog dijela igre 🙂 . Ja horore obozavam ali ih super rjetko igram jer mi cijeli komsiluk zna da igram kada igram 🙂 . Bas bih ovo nogao skinuti i igrati na TVu sa zenom (ne mogu ja to sam igrati, pogotivo ne sa sluskama…brrrr) . Ugl, zanima me igra kao rijetko koji horor do sada i valjalo bi probati.

  • darijoman

    20.12.2016 - 11:55

    Sinoć sam par minuta probao RE7. Mislio sam da je dosta sporija igra, ali bome iznenadio sam se kako lik praši po hodnicima 😀 S druge strane kad stavim najjači Anti Aliasing SMAA dobijem oštrije ali i plutajuće texture na objektima pogotovo na udaljenijim. Ima li tko sličnih tehnikalija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?