HCL.HR

Naši WoT kupovi nastavljaju se i ovog vikenda, prijavite svoj tim!

Igor Belan 14.07.2016.   •   1 komentara   •   Esport, HCL objave


Opet je to vrijeme tik prije vikenda kada vas pozivamo da se prijavite na novu rundu napucavanja u WoT-u. Pozvani su svi regionalni timovi, a dijeli se brdo Golda.

wot-adria-open

I ovog vikenda nastavljamo s našom serijom World of Tanks kupova za peteročlane i sedmeročlane timove iz regije. U petak od 19 sati igra se novi WoT 5on5 Weekly Clash, rednog broja 15, a dan nakon toga, u subotu od 17 sati, krećemo s redovnim WoT 7on7 Adria Open kupom (bit će to naš 20. takav kup).

Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama za iste (dijeli se brdo golda), kliknite ovdje.

A ako se osjećate dovoljno hrabrima (šalimo se, svi ste pozvani – koliko god iskusni bili), prijavite se na ove kupove putem linkova ispod.

PETAK: WoT 5on5 Weekly Clash #15 Adria – info i prijavaSUBOTA: WoT 7on7 Adria Open #20 – info i prijava

Uvijek ove najavne vijesti za naše ESL kupove završimo s isticanjem uspjeha regionalnih WoT timova na europskoj sceni pa ni ova nije iznimka. Prošloga tjedna ponosnima su nas učinili regionalni timovi Crne Ruže koji su osvojili treće mjesto na WoT 5on5 Yolo kupu #36, te TWB Gaming koji je osvojio drugo mjesto na Go4WoT kupu.
mjesta TWB Gaminga na Go4WoT.

Inače, ako želite biti dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u, znajte da tražimo nove administratore. Prijave zaprimamo ovdje.

Komentari (1)

  • dukydukydoo

    15.07.2016 - 09:15

    Igore što ne snimiš malo tog World of tenkova… od nove godine igram još sam noobara al zaljubio sam se u igru ko kreten 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?