HCL.HR

Nasljednik StarCrafta moći će se isprobati idućeg mjeseca

Stjepan Fikter 13.01.2024.   •   4 komentara


Spiritualni Starcraft u Stormgate kostimu uskoro će biti dostupan široj javnosti kad će se moći isprobati kako je to taktizirati protiv drugog igrača ili s još dvoje taktičara protiv umjetne inteligencije.

Prošle godine bivši zaposlenici Blizzarda predstavili su svoj strateški projekt pod nazivom Stormgate. Vidljivo je kako su u razvojnom studiju uzeli inspiraciju iz igre na kojoj su pekli zanat pa njihov prvi naslov izgleda kao spiritualni nasljednik nekad popularnog StarCrafta. Iako je ovaj RTS već dostupan u ranoj verziji ekipi koja je odlučila podržati razvoj igre, uskoro će se i ostatak znatiželjnih taktičara moći okušati u sukobima.

Naime, Stormgate bit će dostupan tijekom Steam Next Festa koji će se održavati od 5. 2. do 12. 2. pa će se tako moći zaigrati protiv drugih igrača. Ekipa koja voli timski taktizirati to će moći kroz kooperativni mod za troje protiv umjetne inteligencije. Oni koji naginju kompetitivnom igranju, svoje taktičke vještine će moći pokazati i u ranked mečevima koji će biti dostupni tijekom isprobavanja igre.

Inače, Stormgate je planiran kao free to play naslov koji će uz multiplayer okršaje uključivati i kampanju. Ipak, glavni fokus igre bit će na esports segmentu jer je već sad najavljen prvi ovogodišnji turnir s nagradnim fondom od 10,000 dolara.

Komentari (4)

  • Indigo83

    13.01.2024 - 20:28

    Bit će to flopčina epskih razmjera

  • mirkunjaaa

    14.01.2024 - 08:48

    Loše izgleda 🤷‍♂️
    Prvih par kadrova ko igra za mobitel, kasnije se malo popravlja stvar.
    Živin u nadi da se varan.
    Strateške igre izlaze na kapaljku.

    • RaspudicT1986

      @mirkunjaaa, 15.01.2024 - 12:23

      legendo, očito nisi skužio da je taj video prikaz razvoja igre of početne 1.0 do ove sada koja ce se moci isprobati. naravno da 1.0 izgleda kao za mobitel.

  • SonOfOsiris

    14.01.2024 - 20:07

    Nema više strategija nažalost, čekam onaj Terminator Dark Fate rts, izgleda brutalno, nadam se da će biti ok

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?