HCL.HR

Navodno su u pripremi remasteri igara Tony Hawk’s Pro Skater 1 i 2

Zoran Žalac 25.11.2019.   •   5 komentara


Pojavile su se glasine da izdavačka kuća Activision planira zajahati na valu remastera uz Tony Hawk’s Pro Skater serijal.

Ako je vjerovati tračeru pod nadimkom Sabi, koji je nemalo puta dobio prijetnje zbog širenja internih informacija iz svijeta videoigara, izdavačka kuća Activision navodno razmatra remastere Tony Hawk’s Pro Skater igara. Sabi spominje kako su prošloga tjedna interno kružili prototipi prvih dvaju igara, premda još nitko ne zna je li remaster dobio zeleno svjetlo ili se radi o nekakvom testiranju.

U prilog ovoj glasini ide Activisionov plan da radi još remastera nakon što su im Crash Bandicoot i Spyro bili financijski uspješni. Međutim, u prilog ne ide to što je Activision prekinuo suradnju s Tonyjem Hawkom, iako je ovaj u više navrata izrazio interes za oživljavanjem starih hitova. Također, ekipa koja je radila na Tony Hawk’s igrama od 2009. do 2015. zatvorila je svoja vrata nakon debakla s Pro Skaterom 5.

U slučaju da do remastera dođe, ne bi to bilo prvi put. Prije sedam godina Tony Hawk’s Pro Skater HD spojio je elemente prve i druge igre, ali je ekipa iz Robomoda uspjela upropastiti i remaster legendarnih igara. Razlog zašto bi Activision možda htio vratiti THPS na scenu jest taj što je THPS HD sredinom 2017. uklonjen sa Steama i ostalih digitalnih platformi.

Po mom mišljenju, remaster THPS serijala zaista ne bi trebao biti viša matematika. Potrebno je samo ubaciti sve levele iz prve tri igre, zadržati gameplay iz THPS3, potruditi se oko licencirane glazbe i sve to upakirati u grafičku prezentaciju dostojnu današnjih standarda. Tko zna, možda se takvo što i posloži u dobitnu kombinaciju pod rukama nekog drugog tima.

Komentari (5)

  • U.M.O

    25.11.2019 - 12:33

    Zanimljivo

  • burgi

    25.11.2019 - 14:17

    Nadao sam se da ce biti pa mini PS-u.Ali ako izađe za trenutnu generaciju konzola definitivno uzimam:D.

  • Chux

    25.11.2019 - 14:33

    Opet remaster ? Ova prošla izdanja nisu bila bog zna kaj, HD sam probo igrat i bilo je tu nečega, al sam isto tako odmah nakon zavrtio dvojku i jednostavno je playala bolje i bilo ju je ljepše za igrat.

  • comandos2016

    25.11.2019 - 16:46

    Shut up and take my money

  • Darac83

    25.11.2019 - 17:14

    Samo nek glazbu ne mijenjaju…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?