HCL.HR

NBA 2K21 imat će dvije različite naslovnice za stare i nove konzole

Zoran Žalac 02.07.2020.   •   2 komentara


2K Sports je otkrio koji će košarkaši krasiti naslovnice njihove simulacije NBA 2K21. Ispostavilo se da će igra imati dvije naslovnice ovisno o verzijama igre.

NBA 2K serijal obično ima minimalno dvije zvijezde s naslovnice – onu glavnu i onu dodatnu. U slučaju NBA 2K standardnu naslovnicu krasio je Anthony Davis, dok se na Legend Editionu nalazio Dwayne Wade. Ovogodišnje izdanje možda bude otišlo i korak dalje od toga pa da na naslovnicima igre budu tri različita košarkaša.

Naime, potvrđeno je kako će verzije za PC, PS4 i XBO imati jednu naslovnicu s Dameom Lillardom iz Portland Trail Blazersa, dok će verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X imati drugu naslovnicu s mladim Zionom Williamsonom iz New Orleans Pelicansa.

Asocijacija je tu jasna – igrač nove generacije (godište 2000.) za igru na novoj generaciji konzola. Međutim, Williamson je tu svojevrsni presedan jer je iza njega tek jedna sezona u NBA ligi. Svi dosadašnji košarkaši koji su se pojavili na naslovnicama NBA 2K serijala iza sebe su imali nekoliko sezona te im je naslovnica došla kao priznanje za njihovu formu i uspjeh. Primjerice, LeBronu Jamesu trebalo je 11 godina da dobije svoju naslovnicu, a Jamesu Hardenu sedam.

Je li to fer prema njima ili nije, to je sad druga priča,  no činjenica je da 2K Sports ima pravo svoju igru promovirati s kime god želi.

Komentari (2)

  • MasterHELL

    03.07.2020 - 02:41

    Još dvije legend naslovnice za stare i nove konzole. Sve ukupno 4 naslovnice.

  • Sinek

    03.07.2020 - 12:45

    mislim da lebron i harden placu jer je zion nakon 20ak utakmica dobio naslovnicu na ovom g***u od igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?