HCL.HR

Novi Hitman ne stiže u bliskoj budućnosti

Filip Zorić 14.03.2023.   •   2 komentara


Iz studija IO Interactive kažu kako ne planiraju uskoro izbaciti novi Hitman naslov – navodno im je fokus na onoj drugoj igri s agentom.

Nedavno je moderna Hitman trilogija postala Hitman: World of Assassination, a igrači su uz to dobili Hitman Freelancer  – ekspanziju koja ubacuje roguelike elemente.

Možda su se neki nadali da je to tek početak, da nam možda uskoro stiže potpuno novi naslov s ćelavcem u glavnoj ulozi. No, iz studija zaslužnog za rad na Hitmanu kažu kako to nije slučaj.

U intervjuu za Eurogamer, zaposlenik iz IO Interactive kaže kako je rad na kompletno novoj Hitman igri stavljena na pauzu. Navodi kako sada ulažu vrijeme u stvaranje jedne druge igre u kojoj igrate kao agent. Tim očito misli na njihovu nadolazeću James Bond igru, trenutno poznatu pod nazivom Project 007.

Vrijedi spomenuti kako studio priprema još jedan projekt – mrežni fantasy RPG smješten u novom univerzumu. Izgleda da je stvarno pred njima hrpa posla.

Međutim, fanovi Hitmana se ne moraju previše brinuti. U istom intervjuu je spomenuto kako će se IO Interactive kad-tad vratiti Agentu 47, a World of Assassination tretiraju kao platformu na kojoj mogu eksperimentirati sa serijalom.

Komentari (2)

  • arminko

    14.03.2023 - 10:57

    Šteta, ali nadam se da ce za par godina ipak nesto biti

  • Antonijo K

    14.03.2023 - 11:20

    Hitman je vrhunski serijal,nadam se što prije povratku agenta 47🤙

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?