HCL.HR

Nedugo nakon nove sezone u Destiny 2 je stigao i veliki blagdanski događaj

Hrvoje Smoljić 18.12.2019.   •   3 komentara


U Destinyu 2 se trenutno odigravaju dva velika događaja u obliku Season of Dawn sezone i Dawning blagdanskog eventa koji će pokušati zaviriti u vaše novčanike.

Igračima Destinya 2 neće nedostajati sadržaja u narednih nekoliko mjeseci. Prošli tjedan je otpočela nova sezona imena Season of Dawn, a sada su igrom zavadale i blagdanske radosti.

Sama sezona u igru je donijela novu aktivnost imena Sundial kojoj igrači mogu sudjelovati na Merkuru. Čitava stvar popraćena je i dodatnom pričom koja se vrti oko lika imena Osiris i njegovog izgubljenog prijatelja Saint-14 kojeg ćemo kroz nekoliko misija morati spasiti. Naravno, sve je popraćeno sa 100 levela nagrada kroz season pass, ali i novom kozmetikom, modovima i oružjima. Blagdanski događaj Dawning osim snijega i vesele melodije u nekim djelovima svijeta dolazi i s vlastitom pećnicom!

Naime, mnoge misije u igri igrače nagrađuju sastojcima s kojima je moguće peći kolače i zarađivati vrijedne nagrade. Događaj sa sobom također donosi i pozamašnu količinu kozmetike u igrinoj trgovini. Iako je neke od predmeta moguće osvojiti trošenjem virtualne valute, većinu je ipak moguće kupiti isključivo pravim novcem.  Kao i u stvarnom životu, blagdani su u Destinyu poprilično skup sport pa bi vam, kako bi kupili svu dostupnu kozmetiku, trebalo oko 1500 kuna.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Negan

    18.12.2019 - 22:48

    Netočna informacija. Jedini kozmetički item u sklopu ovog božičnog eventa kojeg nije moguće kupiti in-game valutom je ‘Perfect Ten finisher’ koji košta nekih 10 dolara. Definitivno nemam volje računat kolko bi nekome trebalo kad bi išao sve kupiti pravim novcem, tak da ste možda i upravu oko te cifre. Međutim, ne znam otkad jedan, jedini item znači isto što i “većina”.

    Izvor: https://twitter.com/Bungie/status/1207001912056283136

    • moordrak

      @Negan, 25.12.2019 - 12:45

      Je, ali treba bright dusta jedno pola tone. Niti jedan od tih novih itema mi nije “pao” ovako, iz čista mira. Posebno ornamenti. Trenutno prodaju Northlight Bundle ornamente za 6000 bright dusta. To su ornamenti za samo jednu klasu, a ima ih tri, dakle treba skupiti 18k bright dusta da bi dobio sva tri kompleta. Povrh toga, imaju rotaciju itema svaki tjedan. Osim kupovinom za pravi novac, doći do svih itema je ekstremno teško, rekao bih čak i nemoguće. Sa druge strane, kupovanjem silvera podržavaš igru što je isto OK obzirom da su prešli na F2P model…

    • DuMbLeDoRe

      @moordrak, 26.12.2019 - 16:38

      I dalje se plaćaju ekspanzije, Shadowkeep i Forsaken. Plaća se i season pass 1000 silvera sto je jednako 10€ ako nemas deluxe edition ili vise. F2P po meni u uvoj igri nije dovoljno dobar da zadrzi nove igrace.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?