HCL.HR

Ni No Kuni 2 uskoro dobiva drugi veliki DLC sadržaj

Hrvoje Smoljić 26.02.2019.   •   4 komentara


Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uskoro će biti osvježen drugim velikim DLC sadržajem koji će igrače odvesti u misteriozni svijet snova napučen bizarnim likovima.

Teško je za povjerovati da je veliki JRPG, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom izašao prije gotovo godinu dana. Da Bandai Namco ne odsutaje od podrške za ovu igru govori i najava drugog velikog komada DLC sadržaja. Nakon prošlogodišnjeg The Lair of the Lost Lord, uskoro nam stiže i The Tale of a Timeless Tome DLC.

Kako ovog puta planiraju igrače vratiti u ovaj šareni svijet? Timeless Tome primarno donosi intrigantnu priču o svijetu snova gdje obitava misteriozni zeko imena Conductor, čiju ćemo svhu morati otkriti tijekom igre. Uz navedeno, DLC donosi nove, zanimljive borilačke vještine te arenu u kojoj ćemo testirati sve naučeno protiv iznimno teških protivnika. Naravno, pobjeđivanje istih sa sobom donosi i neke vrijedne nagradne koje bi trebale dodatno začiniti gameplay.

Bitno je napomenuti da bi The Tale of a Timeless Tome trebao biti mnogo sadržajniji od prošlog DLC-a. Koliko? Saznat ćemo uskoro s obzirom da DLC izlazi već 24. 3., a možete ga kupiti zasebno ili u sklopu igrinog season passa.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • crolink07

    26.02.2019 - 23:45

    Napokon, malo kasne ali valjda će se isplatiti.Jedan od najboljih JRPG-ova u posljednje vrijeme a kome se nije svidio neka proba na najvećoj težini,sasvim novo iskustvo i izazovi.

    • Chimichangas

      @crolink07, 27.02.2019 - 13:33

      Ja sam prešao prvi dio na Ps3 s guštom, čitao sam da dvojka nije slična jedinici, i da je drugačiji sustav borbe… ne znam još, nekako me to odbilo.
      Možda joj dam priliku kad bude neki popust

    • crolink07

      @Chimichangas, 27.02.2019 - 14:16

      Nije slična nimalo ali ako si guštao s jedinicom onda ćeš i s dvojkom.Već je bila na popustu nekoliko puta i idući put iskoristi priliku,nećeš požaliti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?