HCL.HR

Nier Automata dobiva najčudniji DLC godine

Juraj Bevandić 17.04.2017.   •   1 komentara


Nier Automata DLC ubacuje tri nove arene u kojoj se možemo boriti za nove kostime ili čisto za zabavu, a kao bossevi se pojavljuju developeri koji pucaju projektile u obliku svoje glave.

Automata DLC

Najavljen je DLC za Nier Automatu koji je pamtljivo nazvan “3C3C1D119440927”, a izaći će 2.5. u Japanu po cijeni od 1500 japanskih jena (100 kuna/13 eura), a u ostatku svijeta i kod nas uskoro iako nije dan nikakav datum. Ubacit će tri nova koloseuma u igru i dodatne sub-questove za koje ćemo dobiti razne nagrade.

2B će dobiti Kainein kostim iz prve igre, 9S će dobiti kostim mladog Niera iz prve igre, a A2 kostim njegov drugi kostim iz Nier: Replicant. Osim toga moći ćemo mijenjati boju kose 2B i A2, nažalost ne i 9S čini se, nositi nove maske i dodatke s raznim efektima, mijenjati izgled protivničkih metaka i dobiti posebnu novu glazbu. Kostime možete vidjeti u galeriji na Gematsu portalu.

Zanimljivo je da će se u novim koloseumima kao bossevi pojaviti predsjednik Square Enixa Yosuke Matsuda te predsjednik Platinum Gamesa Kenichi Sato. Nagrade za pobjedu nad njima će navodno biti značajne, ali će biti navodno najjača bića na planetu, sa snažnim potezima među kojima je i ispucavanje stotine projektila u obliku svojih glava.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • chupacabra1

    17.04.2017 - 16:33

    Nismo impresionirani, može Japan i bolje!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?