HCL.HR

Nightingale je nova fantasy igra preživljavanja i gradnje, s viktorijanskim ugođajem

Zoran Žalac 10.12.2021.   •   0 komentara


Od bivših developera Dragon Age Inquisitiona stiže nam survival-crafting-fantasy-multiplayer igra Nightingale.

Novi razvojni studio Inflexion Games predstavio je svoju debitantsku igru koju nazivaju Nightingale. Jedna je to od onih igara koje imaju sve i svašta, ali se prvenstveno fokusiraju na preživljavanje u divljini, izgradnju utvrda i crafting opreme. Fantasy je tematike, s viktorijanskim ugođajem. Čitaj – ima likove koji nose kostime kao da su došli iz Engleske 19. stoljeća.

Zaplet je u Nightingaleu taj da se igrači nađu zarobljeni na stranom terenu poslije katastrofalnog događaja koji im sruši mrežu portala za putovanje između različitih stvarnosti. Cilj je preživjeti i naći put natrag do čovječanstva, a u tome će nas sprječavati bića zvana Fae, među koja spadaju divovi, svojevrsni goblini i druga čudovišta.

Nightingale će se igrati iz perspektive prvog lica, a u borbi će se koristiti puške, mačevi i magija. Igra će se moći iskusiti samostalno ili kooperativno, u dijeljenom svijetu s drugim igračima. Trenutno je u razvoju za PC platformu, a u early accessu bi se trebala pojaviti tijekom 2022. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?