HCL.HR

Nintendo i EA Sports igraju se pokvarenog telefona, netko od njih laže igrače

Zoran Žalac 17.12.2018.   •   0 komentara


Tvrtke Nintendo i EA Sports nisu se dobro usuglasile i razumjele oko blagdanske Futmas promocije za Ultimate Team mod u Fifi 19.

Prošlog vikenda EA Sports je lansirao blagdansku ponudu u Fifi 19 zvanu Futmas. U sklopu nje igrači Ultimate Team moda dobivaju nove izazove i zadatke, nove igrače i dresove te još nekoliko dodataka. Ponuda traje sve do kraja godine i vrijedi na tri platforme, u verzijama za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Međutim, u Nintendu nisu čuli tu obavijest te su na službenom Twitteru, kao i na službenom kanalu za vijesti na Switch konzoli, promovirali Futmas sadržaje za Switch verziju Fife 19. Kad su se igrači požalili da dobar dio promoviranih sadržaja u Switch verziji igre nije prisutan, odgovor nisu dobili.

Ostaje nejasno kasni li Futmas u Switch verziju Fife 19 ili se u njoj uopće neće ni pojaviti u punom izdanju. U bilo kojem slučaju, ovo je još jedan šamar za igrače Fife na Switchu koji dobivaju manje sadržaja od ostalih, a svoju verziju igre plaćaju jednako, često i skuplje nego na drugim platformama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?