HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna morski pas postaje Hitman… Hitshark?

Zoran Žalac 18.05.2020.   •   1 komentara


Ovoga tjedna većinom ćemo boraviti u vodi, ali tu i tamo sijat ćemo teror po obali kao vrlo gladni morski pas.

The Wonderful 101: Remastered

19. 05. 2020. PC, PlayStation 4, Switch

Od dva uzbudljiva remastera koja nam stižu ovoga mjeseca The Wonderful 101 možemo nazvati japanskim anime Avengersima. U ovoj igri upravljamo hordom superheroja od kojih svaki ima svoju posebnu moć, a zajedno se mogu transformirati u jednog većeg lika, kao što su to nekad davno radili Power Rangersi.

Ovu smo igru inače igrali još prije sedam godina, ali ekskluzivno na Nintendovoj Wii U konzoli koju je kod nas imalo svega pet i pol ljudi. Ovoga puta herojska horda stiže u izdanjima za PC platformu te PlayStation 4 i Nintendo Switch konzole.

Crucible

20. 05. 2020. PC

Dok Valorant još uvijek plijeni pozornost većine igrača, Amazon se nada na tržište progurati svoju igru zvanu Crucible. Ta će igra također biti besplatna za igranje, a akcija će joj se izvoditi iz perspektive trećeg lica. U početku će igra imati 10 igrivih likova s različitim sposobnostima i opremom.

Igrat će se u tri moda. U Heart of the Hives dva igrača po četvero igrača bore se s za srce bosseva koji se pojavljuju na mapi; prvi tim koji prikupi tri srca je pobjednik. U Harvester Commandu dva tima po osam igrača bore se za zauzimanje kombajna (?!). U Alpha Hunters osam timova po dvoje igrača bore se tko će ostati zadnji živući tim na mapi.

Saints Row: The Third Remastered

22. 05. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Drugi remaster ovoga mjeseca vraća nas u poznati grad Steelport gdje vlada ljubičasta banda Third Street Saints. Lude akrobacije trećeg Saints Rowa sada ćemo moći doživjeti uz poboljšanu grafiku, što obuhvaća bolje osvjetljenje, detaljnije likove i naprednije efekte.

Remaster će sadržavati sva luda oružja iz originala i njegovih ekspanzija, a to znači još više kaosa i eksplozija nego u devet godina staroj igri. Možda čak i više eksplozija nego u Call of Dutyju, ali to ćemo morati potvrditi jednom kad ovaj remaster zaigramo.

Maneater

22. 05. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Svi smo barem jednom pjevali onu staru pjesmu „Da mi je biti morski pas, bar jedan dan, jedan sat, jedan tren“. E pa sad ćemo stvarno biti morski pas i duže od toga, u igri zvanoj Maneater. Bit će to igra u stilu Hitmana, samo što ćemo svoje žrtve loviti na suhom, a skrivati se u dubinama mora.

Imat ćemo lijepe ralje, plivat ćemo sve dalje i dalje, ali ne predaleko jer u moru ipak ima i drugih opasnih riba. No ako naš morski pas poživi dovoljno dugo, moći ćemo od njega napraviti pravog terminatora koji je u stanju repom odbijati rakete. Malo je za reći da kupanje u moru nakon ove igre više nikad neće biti isto.

Ostale igre koje izlaze:

19. 05. Golf With Your Friends (PC, PS4, XBO, Switch)
20. 05. Total Tank Simulator (PC)
20. 05. Cannibal Cousine (PC)
21. 05. Embr (PC)
21. 05. Monster Train (PC)

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Premelo172

    18.05.2020 - 12:48

    Hungry shark evo prebacili s mobitela na plejku 🤦🏼‍♂️🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?