HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna netko bi nas trebao naučiti kako se igra bejzbol

Zoran Žalac 20.04.2021.   •   8 komentara


U ovom tjednu novu dozu zabave dobit će ljubitelji bejzbola, motociklizma i životinja. Čudna kombinacija, no imali smo i čudnijih tjedana.

MLB The Show 21

20. 04. 2021. PS4, PS5, XO, XSX

Nije neka tajna da su svi članovi naše redakcije neuki u sportu kojega Amerika naziva bejzbolom. Ne znam stoga ni što bih vam napisao o MLB The Show 21 osim standardne spike da ove godine dobivamo nove mogućnosti poput izgradnje stadiona, nove mehanike bacanja loptice i mogućnosti korištenja drugog igrača u svim modovima. Osim toga, pripremljen je i detaljniji tutorial pa možda nakon ove godine napokon naučimo kako se igra taj bejzbol. Ako ne onda dogodine – ili kad se pojavi na PC-u.

Buildings Have Feelings Too

22. 04. 2021. PC

“Ako si napravljen od cigala, to ne znači da se nemaš o čemu brinuti.” – stoji u opisu ove čudne indie igre. Susjedstvom bruji glasina da brodogradilišnoj zgradi, starom Peteu, prijeti rušenje. Ostale se zgrade uznemire tim vijestima, a igrač u ulozi zgrade hotela Halfway mora razgovarati s drugim zgradama te posložiti grad do prosperiteta. Buildings Have Feelings Too krajnje je neobična avantura s elementima izgradnje grada, a igra se u 2D obliku od viktorijanske ere pa sve do modernog vremena.

 MotoGP 21

22. 04. 2021. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S

Prošle je godine MotoGP bio bolji nego inače pa s nestrpljenjem očekujemo sljedeći. MotoGP 21 donosi nam nekoliko noviteta koji bi mogli promijeniti način igranja. Sada se tako prilikom pada nećemo više automatski vraćati na stazu nego će biti uvedena sekvenca u kojoj se moramo ustati, doći do motocikla te se što brže vratiti na stazu. Morat ćemo paziti kako vozimo, pogotovo zato što se uvodi kazna Long Lapa, prvi put u serijalu. Uz to, veći će fokus sada biti stavljen na monitoring temperature kočnica.

We Are the Caretakers

22. 04. 2021. PC

We Are the Caretakers strateški je RPG, a uzor su mu igre poput Darkest Dungeona, Ogre Battlea i XCOM-a. Kroz igru se provlačitema afrofuturizma pa ćemo se tako naći u ulozi čuvara i zaštitnika ugroženih životinja, ljudi i ekosustava u kojem živimo. Da bismo očuvali ugrožene vrste borit ćemo se na poteze, a morat ćemo izabrati svoj pristup problemima globalnog otpora kroz balansiranje naše reputacije, platežne moći, istraživanja, životinja i savezništva.

NieR Replicant ver1.22474487139…

23. 04. 2021. PC, PlayStation 4, Xbox One

Uskoro nam stiže igra nevjerojatnog naziva, zove se Nier Replicant verzije jedan zarez dva, dva, četiri, sedam, četiri, četiri, osam, sedam, jedan, tri, devet i tri točke na kraju. Nier Replicant je inače prerada prve igre iz serijala NieR koja je prije 11 godina izašla samo u Japanu. Sad je odlučeno da ta akcijska avantura ipak nije previše čudna za ljude izvan Japana pa su joj dodali punu glasovnu glumu, novu glazbu te nekoliko proširenja u priči. Ako bude na razini Nier Automate, bit ćemo sretni i zadovoljni.

Ostale igre koje izlaze:

20. 04. Don’t Forget Me (PC)
20. 04. Maskmaker (PC VR, PSVR)
22. 04. Smelter (PC, PS4, XBO, Switch)
22. 04. Wraith: The Oblivion – Afterlife (PC, PS4)
23. 04. Judgment (PS5, XSX/S)

Komentari (8)

  • Ki-ya Karate Monster

    20.04.2021 - 18:43

    GO CUBS!

    • Marac77

      @Ki-ya Karate Monster, 20.04.2021 - 18:50

      Ne nego Red Sox haha

  • Strange Man

    20.04.2021 - 21:37

    Ovaj Nier Replicant ćemo najviše pamtiti po nazivu koji nikada nećemo zapamtiti.🙂 The show mi izgleda lipo , ali ja sa tim bejzbolom neznam ništa, jedino kada sam bio klinac ranih 90-tih, pa smo glumili da kužimo pravila i lupali palicama loptu, nažalost samo smo razbijali susjedima prozore. 🙂

  • funky0308

    20.04.2021 - 21:40

    Haha..nemamo mi na ovim prostorima pojma o baseballu. Znam da treba udariti lopticu i trcati.. sta nije to cijela igra? 😂😂😂

  • bladex

    21.04.2021 - 01:19

    Ce biti recenzije Nier Replicanta verzije jedan zarez dva, dva, četiri, sedam, četiri, četiri, osam, sedam, jedan, tri, devet i tri točke na kraju ?

  • Davis

    21.04.2021 - 08:56

    Mlb the show je meni osobno najbolja sportska igra već godinama, slučajno je posudio od frenda jos na ps2 konzoli i od tada ovo se igra praktički svaku godinu Ovogodišnje izdanje se ceka posebno jer izlazi na novim konzolama i ono najvažnije konačno su poboljšali franchise mod koji ja osobno peglam najviše 😉
    Tako da se MLB uzima definitivno jedino da je još ps5 nekako stigne ali i to će se uskoro riješiti, nadajmo se haha

  • IvanPadjen

    22.04.2021 - 00:22

    Kada će izaći MLB za PC ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?