HCL.HR

Novi update za Sims 4 daje novo značenje pojmu rada od kuće

Hrvoje Smoljić 10.04.2019.   •   1 komentara


Besplatno ažuriranje za Sims 4 konačno donosi ostvarenje sna i pretvara rad od kuće u punokvrnu karijeru.

Nakon što jedna Sims igra brojnim ekspanzijama sagradi dvorac mehanika, nova igra dođe i sve sruši do temelja. Evo Sims 4 je čini se negdje na pola puta s radovima pa tako u igru uskoro dolaze brojna besplatna ažuriranja, ali i punokvrna ekspanzija. Prvi, besplatni update prikazan je u sklopu Maxisovog streama u kojem je predstavljeno proširenje freelance sustava rada od kuće u pravu karijeru.

Većina poslova u Simsima podrazumijevaju da vaš lik efektivno nestane dok je na poslu. Dok je sims u drugoj dimenziji, vi kao igrač zapravo ne možete raditi ništa osim čekati. Freelance karijera eliminira taj problem na način da će vam agencija povremeno nuditi poslove pisanja, programiranja i stvaranja umjetničkih djela.

Kako te poslove vaš sims može raditi od kuće, imat ćete više slobodnog vremena da ga zagradite u bazenu. Uz novu karijeru naravno dolazi i prikladni namještaj i odjeća, ali stream nažalost nije prikazao onaj popularni košulja+gaće combo.

Ovaj update stiže tijekom ovog mjeseca, a EA planira izbaciti čak 20 sličnih, besplatnih ažuriranja tijekom 2019. i 2020. godine. Nakon čega će neizbježno izaći Sims 5 koji će se sadržajno opet vratiti na nulu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Zoran Žalac

    11.04.2019 - 16:18

    Ovo će biti defaultni posao u The Sims 5.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?