HCL.HR

Obucite skejterske patike jer uskoro na Steam Early Access stiže Skater XL

Stjepan Fikter 09.12.2018.   •   5 komentara


Nakon što su na mobilnim platformama pokazali svoje vještine u izradi skejterske igre prigodno nazvane Skater, developeri su povećali ambicije i prebacuju se na PC platformu s novom igrom iste tematike.

Skater XL

Kada neće EA, ima tko hoće. Barem za PC platformu. Naime, momci i djevojke iz Easy Day Studiosa koji su svoj zanat pekli mobilnom igrom Skater, pripremaju novi naslov iste tematike, ali sada za osobna računala. Rezultat je Skater XL koji 19. 12. 2018. stiže na Steam Early Access.

Ono po čemu bi se igrala trebala posebno izdvajati i to citirajući kreatore igre su: “S novim revolucionarnim i intuitivnim kontrolama, skateboarding u video igri nikad se nije osjećao više autentičnim, fluidnim i responzivnim. Izvodite trikove na bilo koji način želite i napraviti svaki trik svojim.”

Zvuči ambiciozno, no uskoro ćemo imati prilike i uvjeriti se u navedenu izjavu. Trenutačno nema točno određenog razdoblja koliko bi igra trebala biti u Early Access modelu, no dok jezgra igre ne bude zadovoljavajuća kako za nas igrače, tako i za developere, Skater XL bit će u otvorenom razvoju.

Trenutačno igra ima jednu lokaciju baziranu na West LA Courthouse, jednog lika, funkcionalnu jezgru i mehanike, a po izlasku pune verzije, svega bi trebalo biti više uz uređivanje i izvoz videa te sređivanje likova.

Komentari (5)

  • Bojko

    09.12.2018 - 20:04

    Da da daaaa!

  • Stefek

    09.12.2018 - 20:07

    Neznam da li je ovo gaming portal ili sta.. Prije 2 dana je zavrsen Game Awards,i God of War je izabran za igru godine,ali jos uvijek niste objavili nijedan clanak o tome…

    • Darcoolio

      @Stefek, 09.12.2018 - 21:15

      Tipovali na drugu igru 😀

    • moordrak

      @Stefek, 09.12.2018 - 21:18

      Malo fušaju da. Očigledno se nešto kuha u pozadini jer su vijesti dobrano out of date. Bit će da su zauzeti Zlatnim dabrom 😛

    • SanKa

      @Stefek, 11.12.2018 - 09:13

      vjerojatno pripremaju neku veliku reportazu o tome..bar se nadam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?