HCL.HR

Od devetog mjeseca na PC-u počinje puškaranje u Insurgency: Sandstorm

Stjepan Fikter 03.06.2018.   •   2 komentara


Iako je Insurgency: Sandstorm najavljen i za PS4 te Xbox One, konzolaši će se morati strpjeti do prve polovice iduće godine kako bi imali jednako kvalitetno iskustvo kakvo će pružiti PC verzija.

Insurgency Sandstorm

Malo pomalo i Insurgency: Sandstorm uskoro će ugledati svjetlo dana. Doduše, trenutačno samo u PC verziji jer PS4 te Xbox One inačice trebaju dodatnog poliranja kako bi imalo jednako iskustvo igranja kao što će to biti na osobnim računalima.

Iako još uvijek nema točnih datuma izlaska, puškaranje na Bliskom istoku na PC-u počinje tijekom devetog mjeseca, a konzolaši će se morati strpjeti do prve polovice iduće godine. Šest mjeseci je dosta veliki raspon pa vjerujemo kako će developeri kasnije imati točnije predviđanje kada će se i na konzolama moći zapucati.

Za one koji nisu upoznati s Insurgency serijalom, riječ je o pucačini koja naginje više prema realnijim okršajima u kojima jedan metak može biti koban. Glavni akteri su i dalje marinci te pobunjenici koji će se po izlasku igre međusobno boriti unutar Push, Firefight, i Capture the Base modova ili kooperativno surađivati kroz Checkpoint mod.

Razvojni studio podržavat će igru i nakon izlaska u smislu izbacivanja novih oružja, mapa, nadogradnji i drugog sadržaja među koje spadaju potencijalni Operation i Outpost modovi. Iako je u početku bilo govora kako će oni biti dostupni po izlasku, po riječima razvojnog studija trebat će više vremena za njihov razvoj i procjenu koliko će se uklapati u Insurgency iskustvo. Vrijedi spomenuti kako će podrška za modove također biti prisutna i u ovome naslovu.

Kako bi nagradili svoje fanove, developeri pripremaju i mogućnost prednarudžbe s kojom će igra biti jeftinija 10%, a svi vlasnici prijašnjeg naslova imat će dodatnih 10% popusta prilikom rane kupovine. Cijena igre bit će 29.99$ i svi koji se odluče prednaručiti također će dobiti pristup beta verziji koja će sadržajno biti cjelovita, ali s dodatkom bugova i drugih problema koji će se ispravljati do izlaska igre.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • TypicalHog

    03.06.2018 - 20:40

    Igra izgleda brutalno.

  • delko

    04.06.2018 - 13:00

    Bilo bi lijepo da bude SP kampanja 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?