HCL.HR

Oddworld: Soulstorm – nastavak priče o putovanju Mudokona Abea

Luka Pleša 14.03.2016.   •   0 komentara


Još nije poznato je li riječ samo o remakeu Oddworld: Abe’s Exodusa ili je posrijedi nešto više, ali novi naslov u Oddworld svijetu upravo je najavljen.

abes-exodus

Oddworld Inhabitants inc. najavio je nastavak vrlo uspješnog naslova Oddworld: New’n’tasty, pod nazivom Oddwold: Soulstorm. U njemu se nastavlja priča o Abeu, čudnome, malom pripadniku Mudokona, nakon oslobođenja svojih sunarodnjaka iz Rupture Farmsa.

Inače, šarm zbog kojega su originalne dvije igre, Abe’s Oddysee i Abe’s: Exodus, dobile pohvale kritike i igrača, dobro je prenio prvi remake, New’n’Tasty, tako da postoje visoka očekivanja i za Soulstorm. Međutim, za sada još nije poznato hoće li on biti potpuni i nepromijenjeni remake Exodusa ili će, kako na službenoj stranici navode Oddworld Inhabitantsi, to biti mračnija, dublja i zlokobnija priča koju nisu uspjeli u potpunosti ispričati u originalu, a koja će sada biti izrečena iz potpuno drugačije perspektive.

Developeri su također pozvali sve zainteresirane da ih prate na njihovom Facebook i Twitteru, što će ubrzati proces otkrivanja podataka o Abeovom novom izgledu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?